Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Namaka, la revista que ens ajuda a aprendre de manera divertida

abril 2021

En el moment que en vam proposar escriure aquest article, vaig recordar el que m'agradava que els meus pares i els meus avis em compressin revistes al quiosc. Cada diumenge al matí, el meu avi baixava al quiosc i comprava el diari i, jo sempre l'acompanyava. Els colors de les revistes, la seva olor i les imatges eren molt atractives per a mi, però segons deia el meu avi, el contingut no era de qualitat per a una nena d'aquella edat. Per tant, fins que no vaig ser més gran no vaig poder gaudir d'aquell gènere literari. Ara bé, si ara mateix Namaka estigués al quiosc, estic segura que tindria tota la col·lecció.

Namaka és una revista que ho té tot. Començant pels textos de totes les tipologies textuals, de poesies a contes i de contes a textos científics, parlant sobre temàtiques atractives per als infants, de dinosaures, d'experiments, d'històries... A més a més, les seves il·lustracions i els diferents tipus de lletra que podem trobar fan que sigui molt entretingut llegir-la.

 

És una revista ideal per a portar a tot arreu i fer un cop d'ull en qualsevol moment, ja que a part dels textos podem trobar jocs, experiments, manualitats i sortejos per a fer participes a tota la família.

Cal esmentar, que aquests moments on la tecnologia sembla que està present a totes les cases, no hem de deixar de banda la lectura, la importància que té agafar un llibre o una revista i deixar volar la nostra imaginació, tant els adults com els infants. Deixar de banda el nostre dia a dia i concentrar-nos només en el que tenim al davant. Les grans persones que formen part de l'equip de Namaka s'esforcen dia rere dia per a fer d'aquesta revista una gran font d'aprenentatge i coneixement amb continguts de qualitat i adaptats a les necessitats del moment ja sigui per festes, estacions o notícies d'actualitat.

Gràcies a Namaka, ajudarem als petits de la casa a aconseguir un pensament crític, a conèixer aspectes interessants de la nostra història i cultura, a potenciar la seva creativitat a través de propostes, on lliurement han de crear i deixar volar la seva imaginació. A més, la revista proposa diferents nivells d'aprenentatge per tal que tothom tingui cabuda i, els infants es puguin regular i decidir quina activitat volen fer tenint en compte la seva dificultat.

És a dir, una revista per a tots i totes.

Autora: Mestra Marta

Mestra Marta

Mestra d’Educació Infantil i Psicopedagoga

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu