Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Política de privacitat

Portada » Política de privacitat

Dades de contacte del responsable:

Haumea Edicions SL, amb domicili a Carretera de Barcelona, núm. 74, local 1 de Sabadell amb el número de CIF: B 67025866. El correu electrònic d’atenció al client és info@revistanamaka.com.

Finalitat del tractament:

Gestió i administració de qualsevol sol·licitud realitzada a través de la nostra web pel sector que es detalla a la nostra web, a més a més de l’enviament de promocions i ofertes a través de correu electrònic o trucada en relació amb el nostre objecte social.

Legitimació:

Per dues vies, a través del consentiment inequívoc quan es firmen contractes a través de la nostra web, acceptant les condicions legals.

Destomataris:

No es destinaran dades a tercers excepte obligacions legals o bé cessions que siguin necessàries per allò que contracta.

Drets:

Els clients poden exercir el dret d’accés, rectificació, oposició o supressió en la direcció que consta en la informació (bé per correu electrònic o bé en la direcció de l’inici de l’escrit), com també a través de la nostra web. També informem els possibles afectats que tenen accés a sol·licitar el dret a la portabilitat de les seves dades, o en el seu cas, a la limitació del tractament que es realitzi quan la finalitat ja no existeixi o l’oposició específica a un tractament concret. L’interessat o afectat pel tractament té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. Per finalitzar, el client o usuari afectat, té dret a dirigir-se a l’Agència de Protecció de Dades, entitat que gestiona qualsevol aspecte relacionat amb l’aplicació de la normativa de protecció de dades i on l’usuari pot denunciar o defensar els seus interessos en el cas que ho consideri oportú, la web és www.agpd.es.

Procedència:

La procedència és del mateix interessat i el seu tutor o progenitors. Les dades tractades són de nivell identificatiu o bàsic amb caràcter general. També podran ser de nivell mitjà o econòmic per determinades operacions.

Conservació de les dades:

Les dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu de les parts, ja sigui per la vigència del contracte o consentiment. D’altra banda, les dades romandran en el mercantil en compliment de les normatives obligatòries i fins que se superin els períodes de prescripció.

Transferències internacionals:

En l’actualitat no es realitzen.

Informació addicional: Canals d’informació:

  1. Correu electrònic: info@revistanamaka.com.
  2. Telèfon: Trucant als nostres telèfons d’atenció al públic 667 71 62 44 on l’atendrà el nostre personal.
  3. A través dels nostres textos legals exposats en la web, www.revistanamaka.com, concretament en els apartats, “Avís legal”, “Política de Privacitat” i formularis de contacte.
crossmenu