General

Què he de fer per subscriure’m a Namaka?

Subscriure’s a Namaka és facilíssim! Escull la subscripció que més t’agradi i omple el formulari. Ja ho tens? Enhorabona!, ja formes part de l’univers namakià.

Per a quina edat està recomanada la revista?

Namaka està pensada per a totes les edats. Però, si ens demanes una edat exacta, et direm que les personetes d’entre sis i onze anys són les que treuen el màxim profit de la publicació. Tot i que els infants d’aquesta franja d’edat tenen nivells de lectura diferents, la revista els presenta continguts adequats a les seves necessitats i interessos. A Namaka donem molta importància a les il·lustracions i, a vegades, són aquestes les que fan que la canalla més petita interpreti els continguts que les acompanyen. 

A Namaka també tenim subscriptors més petits, d’entre quatre i cinc anys. En aquests casos, les famílies fan lectura compartida, de manera que un adult o un germà gran acompanya el petit.

I…, saps què?, també tenim subscriptors ben grandets (adults amb cor de nen) infiltrats a Namaka. La revista és plena de curiositats i continguts molt interessants i les il·lustracions et transporten, durant una estona, a altres mons. 

Ens permets una recomanació? Escull les lectures que connectin millor amb els nanos més enllà de l’edat recomanada. De ben segur que assoliran destreses i coneixements que ni tan sols imaginaves i, a més a més, s’ho passaran pipa! 

Com rebré les revistes?

Les revistes s’envien a través de Correus i es dipositen a la bústia. Aquests enviaments acostumen a trigar al voltant d’una setmana. Ara bé!, has de saber que, per qüestions de logística, els enviaments namakians es fan cada dijous, de manera que, si compres la subscripció un dilluns, la revista no sortirà cap a la seva destinació fins al proper dijous.

Què he de fer per renovar la subscripció a Namaka?

No cal que et preocupis! Quan hagi passat exactament un any, la nostra web renovarà la subscripció durant un altre any de manera automàtica. No hauràs de fer res de res! 

T’enviarem un correu per comunicar-te que la subscripció ha estat renovada. La web utilitzarà el mateix sistema de pagament que vas utilitzar el dia que et vas donar d’alta.

Què he de fer per cancel·lar la subscripció a Namaka?

Quin greu acomiadar-nos de la teva família! Però no pateixis que t’ho posem molt fàcil. Això és el que has de fer:

  • Clica aquí i ves al teu espai personal.
  • Per accedir-hi, fes servir el correu amb què vas fer la compra i la contrasenya que vas utilitzar. Si no recordes la contrasenya, en pots generar una de nova sense problemes!
  • Un cop dins, fes clic a l’apartat «La meva subscripció» i cancel·la-la! Ja ho tens!

Si ho prefereixes, també ens pots enviar un correu a info@revistanamaka.com amb les teves dades personals i el núm. de la teva comanda. 

IMPORTANT! Com que els pagaments són anuals, si cancel·les la revista avui, però la teva subscripció no caduca fins d’aquí a sis mesos, durant tot aquest temps continuaràs rebent les revistes. Un cop arribi la data de renovació, la subscripció es cancel·larà automàticament. A partir de llavors ja no rebràs cap altra revista.

No m’ha arribat l’última revista. Què haig de fer?

Si fa més de quinze dies que vas fer la teva comanda o bé fa més de quinze dies que ha sortit al carrer el nou número de Namaka i encara no t’ha arribat…, corre! Escriu-nos un correu a: info@revistanamaka.com.

No pateixis, segur que trobem una solució!

He rebut un correu que diu que el pagament ha fallat. Què he de fer?

Sí, a vegades passa! És possible que la targeta amb la qual vas pagar en el seu moment hagi caducat, o potser te l’has canviada i no has recordat actualitzar-la. Entra al teu espai personal fent clic aquí i modifica el que calgui a «Mètodes de pagament».

Hem comprat la subscripció en paper i digital. Com puc accedir a la revista en format digital?

És molt fàcil! Entra al teu espai personal clicant aquí. El teu nom d’usuari és el correu amb què vas fer la compra. Si no recordes la contrasenya, en pots generar una de nova sense problemes! Trobaràs la Namaka en format digital a l’apartat de «Descàrregues». Pim, pam! Ja ho tens! Bona lectura!

La capsa regal

Què és la capsa regal?

Vols regalar una subscripció a Namaka, però t’agradaria fer-ho amb tota mena de luxes? Escull la capsa regal!, la primera revista de la subscripció arribarà dins d’una capsa carregada de sorpreses! És important que sàpigues que el contingut de la capsa varia en funció de l’època de l’any. Si vols saber què inclou la capsa regal vigent, dona una ullada aquí.

Si vols la capsa regal, però no vols subscriure’t a Namaka hauràs d’escollir la revista o revistes que vols comprar. Un cop estiguis a punt de pagar, et preguntarem si la teva comanda és un regal. Quan seleccionis la casella corresponent només hauràs d’omplir el formulari. Fàcil, oi?

Com rebré la capsa regal?

Enviem la capsa regal a través del servei de paqueteria de Correus. La capsa regal t’arribarà a casa en una setmana a tot estirar! Si no troben ningú a casa, et deixaran un avís perquè passis per Correus a recollir el teu paquet.

Puc rebre la capsa regal en una adreça i la resta de les revistes en una altra?

I tant!! Podem enviar-te la capsa a la feina, per exemple, i la resta de les revistes a casa. És molt important que afegeixis l’adreça d’enviament de la capsa a les caselles corresponents quan estiguis tramitant la compra. Quan hàgim enviat la capsa, rebràs un correu de confirmació d’enviament de la comanda. Un cop rebis aquest correu, podràs canviar l’adreça d’enviament al teu espai personal, a l’apartat «Adreces». Quan siguis dins, podràs editar l’adreça d’enviament. Aquest canvi s’aplicarà de manera automàtica i els següents enviaments es faran a la darrera adreça afegida.

«Namaka a l’aula»

Som una escola. Quina subscripció ens recomaneu?

Sense cap mena de dubte, us recomanem «Namaka a l’aula», una proposta didàctica per treballar la revista amb nens i nenes del cicle de primària. Troba tota la informació aquí.

Què he de fer per renovar la «Namaka a l’aula»?

No cal que et preocupis! Quan hagi passat exactament un any, la nostra web renovarà la subscripció de la «Namaka a l’aula» durant un altre any de manera automàtica. No hauràs de fer res de res!  

T’enviarem un correu per comunicar-te que la subscripció ha estat renovada. La web utilitzarà el mateix sistema de pagament que vas utilitzar el dia que et vas donar d’alta.

Quan es renovi la nostra subscripció a «Namaka a l’aula», rebré una altra guia didàctica?

Rebreu una altra guia didàctica cada cop que l’actualitzem i hi incorporem millores i actualitzacions. Això pot passar una vegada cada any i mig o cada dos. 

Què he de fer per cancel·lar la subscripció a «Namaka a l’aula»?

Quin greu acomiadar-nos de la vostra escola! Però no pateixis que t’ho posem molt fàcil. Això és el que has de fer:

  • Clica aquí i ves al vostre espai personal.
  • Per accedir-hi, fes servir el correu amb què vas fer la compra i la contrasenya que vas utilitzar. Si no recordes la contrasenya, en pots generar una de nova sense problemes!
  • Un cop dins, fes clic a l’apartat «La meva subscripció» i cancel·la-la! Ja ho tens!

Si ho prefereixes, també ens pots enviar un correu a info@revistanamaka.com amb el nom de l’escola i el núm. de la comanda. 

IMPORTANT! Com que els pagaments són anuals, si cancel·les la revista avui, però la vostra subscripció a «Namaka a l’aula» no caduca fins d’aquí a sis mesos, durant tot aquest temps continuareu rebent les revistes. Un cop arribi la data de renovació, la subscripció es cancel·larà automàticament. A partir de llavors ja no rebreu cap altra revista.