Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Preguntes freqüents

Portada » Preguntes freqüents

General

Subscriure’s a Namaka és facilíssim! Escull la subscripció que més t’agradi i omple el formulari. Ja ho tens? Enhorabona!, ja formes part de l’univers namakià.

Namaka està pensada per a totes les edats. Però les personetes d’entre sis i onze anys són les que treuen el màxim profit de la publicació. Tot i que els infants d’aquesta franja d’edat tenen nivells de lectura diferents, la revista els presenta continguts adequats a les seves necessitats i interessos.

Ens permets una recomanació? Escull les lectures que connectin millor amb la canalla més enllà de l’edat recomanada. De segur que assoliran destreses i coneixements que ni tan sols imaginaves i, a més a més, s’ho passaran pipa!

Si fa més de quinze dies que vas fer la teva comanda o bé fa més de quinze dies que ha sortit al carrer el nou número de Namaka i encara no t’ha arribat…, corre! Escriu-nos un correu a: info@revistanamaka.com.

No pateixis, segur que trobem una solució!

Sí, a vegades passa! És possible que la targeta amb la qual vas pagar en el seu moment hagi caducat, o potser te l’has canviada i no has recordat actualitzar-la. Entra al teu compte personal i modifica el que calgui a «Mètodes de pagament».

És molt fàcil! Entra al teu espai personal clicant aquí. El teu nom d’usuari és el correu amb què vas fer la compra. Si no recordes la contrasenya, en pots generar una de nova sense problemes! Trobaràs la Namaka en format digital a l’apartat de «Descàrregues». Pim, pam! Ja ho tens! Bona lectura!

Pots pagar amb la teva targeta i per domiciliació bancària. Si ets una empresa i necessites fer servir un mètode de pagament diferent et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu info@revistanamaka.com

Molt fàcil! Ens pots escriure un correu electrònic a info@revistanamaka sol·licitant la factura. Si ens dones el número de comanda, ens facilitaràs la feina!

Ens agrada que ens facis aquesta pregunta! Sí!, ens preocupa la nostra petjada ecològica i social, per això des de la revista hem pres una sèrie de decisions que tenen a veure amb la manera de relacionar-nos amb el nostre entorn i les persones que l’habiten. Adaptem la producció a la demanda del mercat. Imprimim amb una impremta de proximitat i ecològica compromesa amb el medi ambient, treballem amb una empresa de caràcter social que ens ajuda amb els enviaments i aquests són lliures de plàstics. Parem atenció a tots els nostres processos per detectar tots aquells que encara són millorables

I tant! Enviem revistes a Albània, Alemanya, Andorra, Bulgària, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia i Suïssa. Ara bé, la capsa regal només està disponible per enviaments nacionals.

No. Les revistes s’envien a través de Correus i es dipositen a la bústia. Aquests enviaments acostumen a trigar al voltant d’una setmana. Ara bé!, has de saber que, per qüestions de logística, els enviaments namakians es fan cada divendres, de manera que, si compres la subscripció un dilluns, la revista no sortirà cap a la seva destinació fins al proper divendres.

La capsa regal s’envia a través del servei paqueteria estàndard de Correus i l’entrega és en mà. Ara bé!, si no hi ets, et deixaran una notificació perquè passis per l’oficina de Correus més propera per fer la recollida.

Sí, ens podràs trobar als Abacus d’arreu de Catalunya. Als Esclat-Bonpreu de Cambrils, Girona, Granollers, Malla, Olot, Palafrugell, Reus, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i també a les següents llibreries: Al·lot (Barcelona), La Central (Barcelona), L’Aranya (Cerdanyola del Vallès), La Llibreteria (Gelida), Les Voltes (Girona), Gaudí (Reus), Synusia (Terrassa), El Petit Tresor (Vic) i la Mulassa (Vilanova i la Geltrú).

La meva subscripció

No cal que et preocupis! Quan hagi passat exactament un any, la nostra web renovarà la subscripció durant un altre any de manera automàtica. No hauràs de fer res de res!

T’enviarem un correu per comunicar-te que la subscripció ha estat renovada. La web utilitzarà el mateix sistema de pagament que vas utilitzar el dia que et vas donar d’alta.

Pots enviar-nos un correu a info@revistanamaka.com amb les teves dades personals o bé entrar en el teu compte i a l’apartat «la meva subscripció» podràs cancel·lar-la.

IMPORTANT! Com que els pagaments són anuals, si cancel·les la revista avui, però la teva subscripció no caduca fins d’aquí a sis mesos, durant tot aquest temps continuaràs rebent les revistes. Un cop arribi la data de renovació, la subscripció es cancel·larà automàticament. A partir de llavors ja no rebràs cap altra revista.

I tant! Quan facis la comanda omple el formulari d’enviament amb les dades de la persona que vols que rebi la revista. Igualment, si ens vols dir o aclarir qualsevol cosa ens pots escriure a info@revistanamaka.com

crossmenu