Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Treballes a una escola i et falten recursos per tractar temes tan importants com la diversitat familiar, el consentiment, les guerres, les persones refugiades, el dol o la salut mental?

Namaka és la revista que parla sense tabús al teu alumnat! La publicació està pensada pel cicle de primària i és ideal per treballar a les sessions de tutoria i per gaudir-la a la biblioteca escolar.

Namaka t'ajuda a:

Tractar i dialogar sobre temes que a la nostra societat encara són controvertits o tabús.
Dinamitzar les teves classes tot treballant els diferents temes de la revista.
Trobar recursos didàctics diferents que connectin amb els interessos del teu alumnat.
Desenvolupar les intel·ligències múltiples, el pensament crític i l’analític.
Treballar la sensibilitat de nens i nenes envers la justícia social.
il·lustració d'una noia sostenint una revista Namaka

Escull la subscripció que fa més per a la teva escola!

Subscripció anual digital

Subscripció anual digital en català
25€  
l'any

Cada dos mesos rebreu la nova Namaka.

En format digital per visualitzar-la al projector i compartir-la entre els docents del centre!


Me la quedo!

Subscripció anual en paper

Subscripció en paper
34€ 
l'any

Cada dos mesos rebreu la nova Namaka.

En format paper i directament a la bústia de l’escola.


Millor aquesta!

Subscripció anual digital i en paper

39€  
l'any

Cada dos mesos rebreu la nova Namaka.

En format paper i també digital!


La vull!

Per què Namaka?

Perquè la revista ajuda al personal docent a treballar temes que, encara avui dia, són controvertits o tabú. Des de Namaka apropem a les aules temes com la salut mental, la diversitat familiar o el consentiment (entre molts d’altres) amb l’objectiu de normalitzar-los i integrar-los en el dia a dia de les aules.

A Namaka ens agrada parlar sense embuts i fugim d’un contingut infantilitzat a través d’un vocabulari ric. Les il·lustracions de la revista tenen un pes important perquè són grans transmissores de valors que, alhora, estimulen la capacitat d’observació i desperten el sentit estètic i el gust per l’art.

Som aquí perquè puguis afrontar temes delicats a classe i oferir-te un munt de lectures, recursos i activitat variades per fer-ho amb garanties. A més a més, cada revista està supervisada per alguna persona o institució experta en el tema que es tracta.

Voleu ser una escola namakiana?
Imatge del docent fent servir la revista
Il·lustració de nens i cubs que llegeixen FAQ

Preguntes freqüents

Quan rebrem la primera revista de la subscripció?
Per qüestions de logística i sostenibilitat els enviaments namakians es fan cada divendres, de manera que, si fas la comanda un dilluns, la revista no sortirà cap a la seva destinació fins al pròxim divendres. Un cop enviada triga entre dos i cinc dies en arribar a l’escola.
Quina és la primera revista que rebrem?
La primera revista que rebreu és l’última revista publicada.
Com és la revista digital? En quin suport la puc llegir?
La revista digital és igual que la Namaka en paper. La revista digital és igual que la Namaka en paper. Si compres alguna de les subscripcions que la inclouen, te la podràs baixar en format pdf a través del teu espai personal. A més a més, podràs compartir-la amb la resta del personal docent del centre.
Com es renova la subscripció?

No cal que et preocupis! Quan hagi passat exactament un any, la nostra web renovarà la subscripció durant un altre any de manera automàtica. No hauràs de fer res de res!

T’enviarem un correu per comunicar-te que la subscripció ha estat renovada. La web utilitzarà el mateix sistema de pagament que vas utilitzar el dia que et vas donar d’alta.

Quines són les formes de pagament?
Pots abonar la comanda a través de targeta o domiciliació bancària. Has de saber que les revistes no s’enviaran fins que s’hagi fet efectiu el pagament. Tingues en compte que en el cas de les domiciliacions acostumen a trigar uns tres o quatre dies. Prefereixes pagar per transferència bancària? Posa’t en contacte amb nosaltres: info@revistanamaka.com
Com puc donar de baixa la subscripció?

Quin greu acomiadar-nos de la teva escola! Però no pateixis que t’ho posem molt fàcil. Això és el que has de fer:

  • Clica aquí i ves al teu espai personal.
  • Per accedir-hi, fes servir el correu amb què vas fer la compra i la contrasenya que vas utilitzar. Si no recordes la contrasenya, en pots generar una de nova sense problemes!
  • Un cop dins, fes clic a l’apartat «La meva subscripció» i cancel·la-la! Ja ho tens!

Si ho prefereixes, també ens pots enviar un correu a info@revistanamaka.com amb les teves dades personals i el núm. de la teva comanda.

IMPORTANT! Com que els pagaments són anuals, si cancel·les la revista avui, però la teva subscripció no caduca fins d’aquí a sis mesos, durant tot aquest temps continuaràs rebent les revistes. Un cop arribi la data de renovació, la subscripció es cancel·larà automàticament. A partir de llavors ja no rebràs cap altra revista.

Feu descomptes a les escoles?

Ho sentim molt, però t’hem de dir que no. Els nostres preus ja estan molt ajustat i no fem descomptes especials per a escoles.

Puc comprar revistes sense fer la subscripció?

I tant. Al teu abast tens els lots de revistes agrupats per anys de publicació o les revistes unitàries. Troba-las a la botiga de la web!

Escoles namakianes

Escola namakiana
Escola Pablo Picasso
Escola namakiana
Escola Pablo Picasso

Buscant per les xarxes socials vaig conèixer Namaka. Una revista infantil pensada per a ser un passatemps i font d’informació i a la vegada educativa.

@vivenciesdunamestra

M’emociona molt la gran qualitat que té la revista Namaka. Crec que és un tresor per als infants, però també pot ser de gran utilitat per treballar-la a l’aula.

@educantambllibres

Enhorabona per la varietat d’activitats i de temes interessants que proposeu i per com d’acolorida presenteu la vostra revista. Verdaderament agrada i motiva molt l’alumnat.

Vicent Colomar. CEIP Cantó d’Eivissa.
crossmenu