Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Termes i condicions de compra

Portada » Termes i condicions de compra

Condicions generals d’haumea edicions:

L’acceptació d’aquest document de condicions generals de compra suposa una relació contractual vinculant entre tu (a partir d’ara, l’usuari) i el titular de la plataforma, l’empresa Haumea Edicions SL (a partir d’ara, revista Namaka), amb el correu electrònic següent: info@revistanamaka.com i domiciliada a la carretera de Barcelona, núm. 74, local 1, 08205 de Sabadell, amb el següent CIF B-67025866 i registrada al Registre Mercantil de Barcelona, inscripció 1a del full B-505229, al 205 del volum 45962 de l’arxiu.

Si et plau, llegeix aquests termes i condicions de compra i assegura’t que els entens abans de contractar els nostres productes. Quan formalitzes una comanda, confirmes que estàs d’acord amb els termes i condicions que aquí exposem. Per tant, declares que:

  • Entens les condicions aquí exposades.
  • Ets major d’edat o tens capacitat legal per a la contractació d’aquests serveis.

L’accés al servei que ofereix el web www.revistanamaka.com és de caràcter voluntari.

Abast dels serveis:

Els productes que pots trobar a la nostra pàgina web són revistes adreçades al públic infantil en format de subscripcions, revistes unitàries i lots de revistes. Et demanem, si et plau, que llegeixis amb atenció les descripcions dels productes que vols comprar per tal d’evitar confusions. 

La compra d’aquests productes, exceptuant el producte «subscripció digital», implica l’enviament a l’adreça postal facilitada per l’usuari.‍

Un cop l’usuari realitza una compra, es registra de manera automàtica a la nostra web. A través de l’espai personal i utilitzant l’adreça de correu electrònic facilitada i la contrasenya escollida, l’usuari tindrà accés a la seva fitxa. Des del seu espai personal podrà a cancel·lar la seva subscripció, canviar les dades de pagament, consultar les revistes digitals (si és que ha contractat algun producte digital), consultar les seves comandes i les subscripcions contractades, modificar l’adreça d’enviament i canviar la contrasenya. 

Sobre les subscripcions

L’usuari es podrà subscriure al producte que més encaixi amb les seves necessitats. La subscripció és de caràcter anual, es paga per avançat i es renova de manera automàtica un any després. Ara bé, l’usuari pot donar de baixa la subscripció en qualsevol moment a través del seu espai personal. La cancel·lació de la subscripció no implica la devolució dels diners, però sí que evita la renovació automàtica. 

Dret de desistiment

D’acord amb els articles 101, 97.1.i) i 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, s’informa del dret de desistiment dels usuaris, que tenen catorze dies naturals per exercir aquest dret des del moment de fer la compra, sense necessitat de justificar la decisió i sense cap mena de penalització. Per tal d’exercir el dret de desistiment, l’usuari ha de fer la sol·licitud corresponent a través d’un correu electrònic a la següent adreça: info@revistanamaka.com. Un cop rebut aquest correu, ens posarem en contacte amb l’usuari. Si el producte ha estat enviat, l’usuari haurà d’enviar, de tornada, el material. Comprovarem el seu estat i, si és adequat, procedirem a fer la devolució dels diners. En cas que l’enviament no s’hagi produït, procedirem a fer el reemborsament dels diners.

Preus I formes de pagament

A la pàgina web www.revistanamaka.com hi apareixen tots els productes marcats amb els seus preus corresponents: els quals estan en la moneda euro i inclouen els impostos corresponents. En alguns productes, i en funció de la destinació o el caràcter especial de l’enviament, s’apliquen les despeses d’enviament corresponents que es veuen reflectides a la cistella en el moment de fer la compra.

Durant el procés de compra l’usuari disposa de dues formes de pagament: domiciliació bancària i targeta de dèbit o crèdit. 

L’usuari, amb l’acceptació d’aquestes condicions, podrà sol·licitar la factura a través del correu electrònic info@revistanamaka.com o a l’apartat «Observacions» en el moment de fer la compra. En cas contrari, l’usuari rebrà el tiquet de compra corresponent a la comanda realitzada. ‍

Duració I finalització de la subscripció

Els serveis de subscripció tenen una durada inicial d’un any i es prorroguen automàticament en períodes d’idèntica durada, excepte si l’usuari sol·licita la baixa dels serveis mitjançant comunicació per escrit a la següent adreça info@revistanamaka.com o a través de l’espai personal.

‍Modificació de les condicions generals

Haumea Edicions SL es reserva el dret a modificar el present document en qualsevol moment. En el cas de realitzar qualsevol canvi de les condicions, aquestes es publicaran al web i s’indicarà la data de publicació.

‍Data de publicació: Sabadell, a 9 de juny del 2021.

crossmenu