Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

5 motius per llegir i subscriure't a revistes infantils

maig 2019

Encomanar les ganes de llegir i que, a més, els nens i les nenes ho facin per simple plaer no és fàcil. Però nosaltres tenim la solució perfecte: LES REVISTES!! Sí, sí, les revistes són una eina estupenda per enganxar-los a la lectura.

Us donem 5 bons motius per subscriure-us a algunes de les revistes infantils que hi ha el mercat i, és clar, també a Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge! 😉

  • Les revistes són un format de lectura diferent respecte els llibres. Les revistes es llegeixen per plaer, són una lectura més amable i lleugera. Les agafem, les llegim una estona, les deixem al lavabo, les recuperem uns dies després, les guixem i tornem a començar el cicle  durant un bona temporada. Ja ho veus, són ideals pels nens i les nenes!
  • Les revistes permeten ampliar els coneixements. Els continguts de les revistes infantils estan especialment adaptats a la canalla i són amplibles a  través de llibres, pel·lis o recerques a a Internet. Aquesta és la seva màgia! A Namaka, per exemple, fem servir un llenguatge molt proper i fresc i ens encanta tractar temes que els despertin l'interès per aprendre per ells mateixos i que, a més, els dibuixin un somriure als llavis -encara és millor quan fem que es petin de riure!-.
  • Les revistes arriben a la bústia de casa.  Subscriure\'t a una revista infantil té premi! Quin? Veure la il·lusió amb què corren a obrir la bústia quan saben que està a punt d\'arribar la seva revista preferida. És un superpremi! A més, el dia que arriba la revista a casa, t\'oblides de les factures de la bústia i et cau la babeta quan veus la il·lusió que els fa rebre Namaka al seu nom i passen una bona estona llegint-la.
  • Les revistes són col·leccionables. Aquest punt és megaultraimportant, perquè els nens i les nenes els encanta col·leccionar coses i,  amb les revistes, la col·lecció s\'amplia cada cert temps. I no només això, les revistes infantils són un regal xulíssim, perquè és un regal que dura tot l\'any! En el cas de Namaka, enviem 6 revistes cada dos mesos i, per tant, cada dos mesos comença una nova aventura plena de continguts i activitats que se sumen als números anterios. Una passada!
  • Les revistes es comparteixen amb la gent del voltant. Assegurat, amb una bona revista tota la família gaudirà d\'estones de lectura compartida! El germà gran llegirà el conte a la germama petit; els pares descobriran alguna manualitat per fer aquells dies de pluja que no es pot sortir al carres i, ui, els avis... Els avis i les àvies s’ho passaran d’allò més bé escoltant les històries que els llegeixen els seus nets.

Ja ho veus,  tot són avantatges!! Si encara no t'has decidit a regalar una subscripció a una revista infantil o, encara millor, a  Namaka, la revista infatil més divertida i salvatge, et convidem a descobrir tot el que preparem amb molt d'amor i carinyu per la canalla.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu