Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Concurs de Sant Jordi per a les escoles

març 2022
  • A qui va adreçat?

És un concurs per a les escoles. L’objectiu és celebrar la diada de Sant Jordi tot treballant la interpretació d’imatges.

Hi pot participar tot l’alumnat del cicle de primària. El concurs és individual, però està pensat per dur-lo a terme tota l’aula i que hi participin tots els infants, per això el premi s’enviarà a l’escola.

  • Què ha de fer l’alumnat?

Cada alumne/a ha de crear una petita història a partir de la següent imatge de l'il·lustrador Carlos Lluch (@carloslluchilustra):

Podeu descarregar-vos-la clicant aquí, per poder projectar-la a l’aula. Valorarem molt positivament la creativitat, l’estil i l’estructura de la narració.

Poden fer servir un màxim de 300 paraules i els escrits han d'estar escrits en català. Hi ha d'aparèixer el nom de l’infant, el curs i l’escola.

Un cop tingueu les redaccions acabades, escanegeu o envieu una fotografia a info@revistanamaka.com. També ens les podeu fer arribar al whatsapp de Namaka 638 80 46 12 especificant que participeu en el concurs de Sant Jordi.

  • Quin és el premi?

Pots guanyar un d'aquests tres lots de llibres:

  • Fins quan podem participar-hi i quan coneixerem les persones guanyadores?

El pròxim 22 d’abril serà el darrer dia per fer entrega de les propostes. El 26 d’abril desvelarem quines escoles han guanyat els tres lots de llibres. 

Tenim moltes ganes de llegir-vos!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu