Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 38 va de reduir, reutilitzar i reciclar per combatre el gran volum de residus que generem!

juliol 2023

Aquesta Namaka treballa principalment els tres conceptes que trobem al títol, les conegudes tres erres. A més a més, també aborda altres conceptes relacionats com són la sostenibilitat, la petjada ecològica o l’economia circular que es basa en allargar la vida útil d’un objecte.

Amb aquesta revista volem conscienciar a la canalla sobre la limitació dels recursos dels quals disposem i que per això s’han de reduir, al màxim, els residus i evitar els objectes d’un sol ús. Per editar aquesta Namaka hem comptat amb la col·laboració del projecte Usar y Reusar, liderat per la Magui Caviglia, que es basa en el residu zero. Tal com diu la seva impulsora busquen passar «del usar y tirar al usar y reusar».

A Namaka ens agrada molt dissenyar portades que captin l’atenció dels nostres nens i de les nostres nenes. Per això, aquest cop hem comptat amb el talent del Roger Ballabrera, il·lustrador namakià amb qui ens encanta treballar i que aquest cop ha pensat en una portada directa que explica moltes coses amb amb molt pocs elements.

En aquesta revista hi trobareu de tot. Contes que parlen de l’intercanvi d’objectes com a fòrmula perfecte per no continuar comprant d’una manera tan exagerada, un joc visual per parlar de l’ecoansietat i com combatre-la, un altre conte per tractar la gran problemàtica de la indústria tèxtil. A més a més, descobrireu la història de la icona del reciclatge i què és el compost i perquè els cucs ens són de gran ajuda. Bé, això i moltes altres coses que no revelarem aquí. No te la perdis!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu