Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 25 va d'història, arqueologia i meravelles extraordinàries!

juny 2021

Donem la benvinguda al nou número de la revista Namaka, la núm. 25 ja! És increïble com ha anat evolucionant la revista fins al dia d'avui, oi? I just d'això tracta aquest número.

No de l'evolució de la revista, sinó de l'evolució humana i de com hem arribat als nostres dies. Interessant, oi?

Posarem un peu a la prehistòria i anirem fent saltironets d'una etapa a una altra. És gairebé impossible tractar tots els temes de la història de la humanitat, però hem preparat un tastet dels moments més interessants, importants i divertits.

Edat mitjana, edat antiga, edat contemporània…, submergeix-te en la història de la humanitat amb la il·lustració de la nostra estimada Xiana, on podràs trobar un fris cronològic, en el qual observaràs alguns dels fets més importants que van sorgir en cadascuna de les èpoques. Calça't els peus de gat i grimpa per aquesta muntanya per descobrir les diferents etapes de la nostra història. Vols saber-ne més? Vés a la secció de Suma Coneixements.

Para un segon, sabem que tens moltíssimes ganes de començar a llegir la revista, però quan l’acabis de llegir encara en tindràs més. Com en cada número trobaràs contes, receptes, propostes divertides, activitats creatives i milers de curiositats que potser no sabies.

Coneixes el poema de Gilgameix? És l'obra més antiga coneguda i es va escriure a la Mesopotàmia. Però et preguntaràs qui era aquest personatge. Doncs era el rei d'Uruki i era considerat un heroi. Si vols llegir una de les seves aventures, vés a les pàgines 6 i 7.

Ara sí! No esperis més i comença a passar pàgines.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu