Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 30 va del contrasentit de les guerres i del nostre dret de viure en pau!

abril 2022

El passat 24 de febrer tot el món va contemplar atònit com esclatava una guerra a Ucraïna. Segons dades de l’ACNUR, ja són més de tres milions de persones les que fugen del seu país i busquen refugi lluny de casa. Les seves vides, rutines i somnis, tan semblants als nostres, han desaparegut i de cop i volta la prioritat és salvar la vida. L’horror ens colpeja amb força i ens fa sentir vulnerables. Tenim moltes preguntes i poquíssimes respostes. 

Fins l’esclat de les primeres bombes, l’equip de Namaka treballava en una revista sobre la diversitat familiar. Però la necessitat de la canalla d’obtenir respostes davant la barbàrie ens va animar a deixar de banda aquella revista per començar de zero amb aquesta altra. 

Ho teníem clar: parlaríem de conflictes i guerres perquè encara avui són una realitat, però també posaríem el focus en les persones refugiades, en la importància de preservar els drets humans, en la resolució de conflictes, en el poder de les reivindicacions, en la pau i en la memòria dels esdeveniments del passat per entendre i interpretar el present. Havíem d’editar una revista per donar llum a tanta foscor. 

Aquesta és una Namaka que val la pena llegir en família. Cada secció explora un concepte que desenvolupem a través de jocs, històries, reportatges i passatemps. Avui, més que mai, t’animem a compartir estones de lectura amb els infants. Així podreu aprofundir en allò que els interessa i els preocupa. Ben mirat, ara m’adono que aquesta revista parla sobretot d’empatia, compassió, empoderament, pau i solidaritat. 

NO a cap guerra!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu