Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 28 va de cossos tan magnífics com el teu que t'ajuda a viure moments extraordinaris!

desembre 2021

Has vist la portada? Hi ha tota mena de cossos: més grans, més petits, de diferents colors, amb més pèl... Tots són vàlids, la varietat és riquesa. El teu cos és magnífic tal com és, ja que et permet fer coses extraordinàries!

A la Namaka número 28 descobreix el meravellós procés de l’embaràs, des que l’espermatozou i l’òvul s’ajunten fins que el nadó coneix el món exterior. Així com l’aventura de després a través dels pits de la mare: la lactància. Hem col·laborat amb LactApp, especialistes en la maternitat i la lactància, per explicar-t'ho amb informació de qualitat.

La tolerància, la diversitat i el respecte són els lemes d’aquest número.  

Aprèn totes les parts de l’aparell reproductor i la rellevància d’aquest en el procés de la fecundació. I que passa amb les persones que no poden tenir bebès de manera natural? Informa’t com la ciència les ajuda a través de la reproducció assistida. 

Coneix la història de la Jana, una personeta que descobreix que és trans. Gràcies a la seva psicòloga entén com se sent i aprèn a estimar-se. Descobriràs la història d'una pirata amb ànima de princesa que diu que els seus ulls parlen entre ells. I, saps què és el Vitiligen? Aprèn-ho a través del Lleó que fa pinta de superheroi.

Escriu, dibuixa, guixa, pinta, però sobretot gaudeix molt de la lectura d'aquesta revista tan especial.

T'ho perdràs?

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu