La Namaka núm. 16 va de por, monstres

i coses fastigoses!

Desembre 2019 / Revista Namaka

Arriba el desembre i a Namaka ja ho tenim tot a punt per celebrar l’arribada d’un nou número. Ja tenim aquí la Namaka núm. 16 i aquesta vegada ve carregadeta de monstres, coses fastigoses i bavoses!! Ens ho hem passat superbé preprant-la i ho hem de reconèixer també ens hem enfrontat a unes quantes pors.

Si t’estàs preguntant què trobaràs en aquest nou número de Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge, deixa’ns presentar-te les seccions estrelles de la Namaka núm. 16!

Alça, Manela!

Alça, Manela!

Il·lustració de Carlos Lluch

La tieta Manela és ben estranya i casa seva fa una mica de por, però, aquest dissabte la Manela els encarrega una cosa molt important. «Nenes, pugeu a dalt i agafeu-me la jaqueteta lila!»

El trajecte és curt i ple de misteris, trobaran la jaqueta? Descobriran algun secret amagat a l’armari de la tieta Manela?

\ Quin núvol més estrany! Il·lustració de Lirios Bou Un núvol engoleixun poble de la costa durant uns minuts i quan desapareix, tot ha canviat! Els coloms ja no tenen por dels humans i entren a les cases per menjar  de tot. Les persones que s\’estimen en secret ja no temen declarar-se l\’amor. I, a poc a poc, comença a regnar el caos… Descobreix per què la por hi ha cops que és tan necessària i passa una bona estona llegint aquest conte tan xulo de la Dora Cantero. Carai! T\’has quedat amb ganes de descobrir més coses de la Namaka núm. 16? Corre!!!!!!