Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 37 va de cuidar la nostra salut mental i de la importància de demanar ajuda i d'ajudar els altres!

juny 2023

Aquesta Namaka treballa conceptes com: la salut mental, l'ansietat, les emocions, l'empatia, la por, els pensaments negatius, el benestar, la ment, etcètera. En general, s'explica com cuidar del nostre motor que és la salut mental. Parla de la importància de dormir 8 hores, menjar de manera sana, fer exercici, tenir una bona xarxa d'amistats i estar en contacte amb la natura.

Per dur-la a terme hem comptat amb la col·laboració de l'entitat Obertament, que lluita per acabar amb l'estigma i la discriminació a les persones amb malalties mentals.

La portada il·lustrada per la Sara Caballeria amb un traç dolç il·lustra "aquell espai on les emocions són visibles, s'expressen i es comparteixen" com ens explica ella mateixa.

Amb el conte «La Superovella de l'Antifaç» parlem de l'assetjament escolar i de com cal ajudar als altres i no ser còmplices. També es parla de les addiccions a les pantalles a la secció de l'«Escriu i dibuixa».

Al còmic es mostra com la Bruna té terrors nocturns i amb l'ajuda de la seva mare acabaran amb aquests. I no ens oblidem de les altres emocions, a part de la por, en parlem al «Per saber-ne més».

En definitiva, la Namaka núm. 37 lluita contra els mites i els estigmes aferrissats als problemes de salut mental. A més, ofereix recursos als infants per cuidar la seva salut mental i que puguin detectar quan alguna cosa no va bé i demanin ajuda.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu