Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 22 va de fred, neu a les teulades i temperatures congelades!

desembre 2020

Si obres la finestra sentiràs que fa un fred que pela i segurament t’hagis de vestir amb bufanda i guants per sortir al carrer. Doncs el mateix et passarà quan tinguis la Namaka 22 a les teves mans. Acaba de sortir del congelador i aquesta vegada duu històries que et deixaran més gelat que mai! Malgrat que des de fa uns anys els hiverns són cada cop més càlids a causa del canvi climàtic, hem volgut fer un petit homenatge a una de les estacions de l’any que més ens agrada. L’estiu té molt bona fama, i és que s’ho val, però l’hivern… En cap altra època podem trobar un dels personatges més ferotges de la història, el Ieti! 

O gaudir d’una bona conversa amb l’àvia al costat de la llar de foc! El Pau, el petit protagonista de la imatge que veieu aquí al costat, bé ho sap. Es queixa de què no li agrada gens l’hivern. Es lleva amb els peus freds i el paisatge per la finestra ja no és lluminós. Unes paraules de la seva àvia rememorant aventures de l’hivern passat fan canviar d’opinió al Pau. Al cap i a la fi, no està tan malament abraçar l’àvia fins que arribi una tassa de xocolata calenta!


Penses que els floquets de neu aterren de forma aleatòria? No pas, ho tenen molt ben pensat! Hi ha flocs de neu molt tranquils que volen arribar a un teulat per estar en calma. Altres són més juganers, parlem d’aquells floquets que volen acabar a un parc convertits en ninots de neu o en boles per jugar entre els infants. Malgrat tot, existeix una ubicació privilegiada on caure i nosaltres els podem facilitar la feina. Si vols saber de quin lloc es tracta hauràs de llegir la història del Pla d’aterratge!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu