Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 33 va de mort, però també de vida! Va de records i rituals que ens ajuden a viure la mort de persones i animals que estimem

octubre 2022

Aquesta Namaka no és un exemplar trist, sinó que és un cant a viure la vida amb intensitat! Sabem que tots els infants necessiten parlar sobre la mort, per això aquest és el número ideal per ajudar a famílies i escoles a parlar-ne. Per dur-la a terme hem comptat amb la col·laboració de les especialistes en processos de dol Noelia Sánchez de Cor a Cor i la Xusa Serra de l'Hospital Universitari General de Catalunya.

La portada mostra les quatre estacions de l'any que representen les etapes d'una vida, i en la contraportada trobem la llavor que floreix. Aquesta il·lustració ha estat creada per Roger Ballabrera.

Tot just obrir la revista descobriràs la importància del temps, seguidament veuràs una fotografia d'en Blue i la seva mascota, que fa tot just uns dies ha mort i per això ha decidit ficar la fotografia al rebedor de casa! Si continues passant pàgines descobriràs la història de la Tuga i seràs un expert en sinònims de la paraula mort i molt més.

A la revista no esborrem la mort de la vida!, altres  seccions que trobaran la canalla recorden els nostres avis i n'hi ha d'altres que parlen de la donació d'òrgans. També descobriran les diferents formes (a vegades sorprenents) de viure la mort a la resta del món, i mentre la canalla busca les 12 diferències entendrà què és l'acompanyament i el dol. El poema està dedicat a les persones que ja no hi són i amb el Morti-test es reflexiona al voltant de preguntes per a les quals no tenim gaires respostes, entre moltes altres coses...

Una revista que ha estat creada per parlar clar, fugir de mentides i continuar trencant tabús!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu