Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 17 va d'esports, suor i  molt d'esforç!

març 2020

Tant si tens ànima d’esportista com si prefereixes gaudir de l’esport des del sofà de casa, la Namaka núm. 17 et farà moure el cos. La revista arriba amb pàgines plenes d’energia que relaten esports totalment capgirats, ideals perquè tothom trobi el seu lloc i ningú es quedi fora. Activitats que animen a escalfar la musculatura i sentir curiositat per una pràctica saludable com és l’esport. 

Des dels Jocs Olímpics fins a la nostra meravellosa gimnàstica casolana, els més petits i petites de la casa trobaràn l’exercici que els farà saltar de la cadira fent volar la imaginació. Sense perdre la diversió amb les històries més insòlites i igual de salvatge que sempre amb les proves més atlètiques.

ATXIIIM!

Il·lustració de LauFer
Escrit per Dora Cantero 

Quan arriba el fred, ningú escapa d’esternudar probablement més d’una vegada al dia. T’imagines convertir-ho en una competició? Ara ja és possible! Sí, sí, has llegit bé, a la vora del riu d’Aigües Fredes se celebra el primer concurs internacional de pesca de refredats! 

Guanya qui més trigui a esternudar. Atxim per aquí, atxim per allà… i entre tot l’enrenou dels participants… <> - Exclama algú. No et perdis com acaba aquesta història, perquè ningú s’escapa. 

La gran final

Il·lustració de Paula Vallejo

L’àvia Toni té dues aficions: la bruixeria i jugar al frontó. Cada tarda, la Toni es corda la camisa i es posa la faldilla, una cinta fosca a la cintura, mitjons i vambes. Després agafa la raqueta màgica i a jugar! Però... què passaria si a la Toni li fallés la seva raqueta? Seria capaç de derrotar totes les seves adversaries?

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu