Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka número 20 va de tot allò que hi ha fora del nostre món!

juliol 2020

Ja és aquí! Ja ha sortit la Namaka que ens omplirà de color, diversió i riures aquest estiu! Per aquesta nova publicació ens hem fet preguntes transcendentals sobre la vida, el món i l’univers: «Com és la vida en altres planetes?», «Els extraterrestres són de color verd?», «Quant trigaria a arribar a Mart?», «Per què algunes estrelles brillen tant?», «Algú s’ha dedicat a comptar-les?». A la Namaka núm. 20 no prometem respondre totes les preguntes existencials, però, en canvi, en proposem de moltes més, despertarà la curiositat dels petits intrèpids i intrèpides i, un cop llegida, segur que voldran explorar l’espai exterior.

O potser també volen fer una mirada cap a l’interior dels ulls. A banda dels oftalmòlegs, algú s’ha parat a pensar què hi ha dins dels nostres ulls? No estem parlant de la còrnia, de l’iris, ni tan sols de la retina. I ara! Ens sembla molt més interessant trobar pastissos, pizzes de xocolata i un munt d’estrelles! Gràcies a les ulleres de l’àvia de la Míriam, la protagonista de la història Mira’m, trobareu allò que hi ha fora del nostre món. Però compte, perquè «Si mires molt profundament els ulls de l’altre, pots arribar a veure el futur».

Al marge de les històries més salvatges que s’han vist mai a una revista infantil, també hem fet una pinzellada a problemes universals que se’ns escapen de les mans. De què parlem? De la brossa espacial! L’ésser humà ha embrutat la Terra. I també ha convertit l’espai en un abocador. Al voltant de la Terra hi ha piles i piles de fragments de brossa espacial que viatgen a una velocitat altíssima per les òrbites terrestres i posen en perill els satèl·lits i els astronautes que es mouen per l’espai. Sort que la NASA i l’Agència Espacial Europea tenen un pla!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu