Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 31 va de famílies diverses i fantàstiques que cuiden, acompanyen i estimen!

juny 2022

La Namaka número 31 va per tu i per a totes les famílies. Per a cridar ven fort que al món hi ha molts tipus de famílies i se li ha de donar visibilitat a totes. Creada en col·laboració de l'associació d'Atenció a la Diversitat Familiar. La família és el pilar fonamental d'un infant i per això és important transmetre-li que la diversitat és riquesa. I aquest és el missatge que aprendran els lectors dins d'aquesta revista.

A la publicació hi trobaràs el conte «Sis per sis..., pipí» que parla de la convivència d'una família enllaçada en una casa. La canalla aprendrà alguns dels tipus de famílies que hi ha com: adoptiva, acollidora, multiparental, homoparental, etc.

Al racó d'art et mostrem una família extensa on l'àvia conviu amb el seu infant, parella i nets. Fem reflexionar als infants sobre el significat de família, un concepte molt obert, els fem plantejar si els amics i amigues i les mascotes també formen part de la família.

Coneix la història de l'Otto i els diversos tipus de famílies amb les quals conviu. Convidem a la canalla a dibuixar la seva família del futur amb l'objectiu que entenguin que la composició familiar pot canviar al llarg de la vida.

Una Namaka amb molta força que dona visibilitat a la diversitat familiar i reivindica que les mascotes també poden formar part de la família, i tothom qui vulguem! La revista utilitza un vocabulari positiu, integrador i inclusiu i s'allunya de paraules que estigmatitzen com ara madrastra o padrastre.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu