Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 35 va de persones que migren i d'un món més just on ningú s'hagi de jugar la vida creuant el mar!

abril 2023

Aquesta Namaka va d’empatia i drets humans. Té l’objectiu de visibilitzar a totes les persones que migren i les vides que es perden cada dia al mar Mediterrani. Per dur-la a terme no podíem comptar amb una altra ONG que no fos Open Arm. 

La publicació parlar clar i sense embuts i desperta consciències. I és que tenim l’obligació de saber què passa al nostre voltant i no mirar cap a una altra banda.

La portada està il·lustrada per l’Esther Hernando i mostra l’escena d’un vaixell d’Open Arms rescatant a unes persones que estaven intentant creuar el mar amb una pastera i com els voluntaris de l’ONG els ajuden.

Amb el Blue descobriràs que hi ha passaports que no valen tant com d’altres. Sorprenent, oi? Però, quan passis pàgina, t’embarcaràs en un vaixell gegant i descobriràs que tots podem ser, en algun moment de la nostra vida, migrants, i que allunyar-te de la terra que estimes sempre és trist.

Continua amb un quadre preciós de l’artista gallec Castelao i després llegeix el còmic de la la Bruna!, descobriràs per què és important acollir amb un somriure a les persones nouvingudes. Aprendràs també els diferents motius que tenim les persones per marxar de casa, i parlarem del Mediterrani, perquè el mar del qual gaudim a l’estiu també és la tomba de moltíssimes persones que busquen un futur digne, és a dir, allò que per dret tothom hauria de tenir.

Tot això i moltíssimes coses més, a la Namaka amb els braços més oberts de totes!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu