Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 27 va de danses i ritmes frenètics per no parar de ballar!

octubre 2021

A qui no li agrada ballar? Encendre l'aparell de música, buscar la teva cançó preferida i deixar-te emportar per cada nota i... ballar sense parar!

No cal que t’expliquem de què va la Namaka núm. 27, oi? Segur que ja t'ho ensumes! Però pels més despistats us direm que la nova revista va de danses i ritmes frenètics per no parar de ballar! Una publicació pels mesos d’octubre i novembre plena de balls i curiositats des de Fred Astaire passant per Edgar Degas. Remena la revista a veure quants referents ets capaç d'identificar.

Una de les primeres seccions que et trobaràs és el conte de la Dora Cantero que està il·lustrat pel Roger Ballabrera i es titula El ball sense ball. Una història molt simpàtica inspirada en les cançons i els balls de l’estiu. Per cert, has ballat mai el ball del mosquit? Fa deu anys va ser tot un èxit! Però la Daniela, la seva creadora, té un problema! Serà capaç de reinventar-se i tornar a crear un ball amb tant d’èxit?

No t'aturis, segueix remenant! Encara et queden milers de moviments per descobrir dins d'aquesta revista. Ei!, fem una parada a les pàgines 22 i 23 per esbrinar com van ser els inicis de la dansa. És molt interessant!

Moure l’esquelet és un fet natural en l’ésser humà. Per això podem dir que la dansa és tan antiga com l’origen de la nostra espècie. El ritme es troba a la respiració i als batecs del cor. Per què movem el cap quan escoltem música?

Fabrica les teves pròpies sabates de claqué amb monedes de 5 cèntims, ajuda a la Cèlia a trobar les seves sabatilles i acompanya-la fins a l'escenari en el laberint namakià! Embruta’t les mans cuinant un flam de llimona molt ballaruc i...

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu