Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 34 va de feminisme, de dones valentes, d'amigues i de la lluita per la igualtat de gènere

desembre 2022

Aquesta Namaka és una eina més per continuar treballant per aconseguir la igualtat de gènere. Parlem de sororitat per acabar amb el patriarcat, d’estereotips, de rols de gènere i de dones a l’esport i a la ciència. D’igualtat i de respecte. Per dur-la a terme hem comptat amb la col·laboració de la psicòloga i feminista Elena Crespi Asensio.

La portada mostra a tot tipus de dones, ja que parlem del feminisme interseccional, i està il·lustrada per la Xiana Teimoy.

En la secció «Racó d’art» et mostrem el conegut cartell We can do it i t’expliquem d’on va sorgir i com s’ha tornat un símbol del moviment feminista. En el còmic «Hola, Bruna. Jo també puc!» la Bruna ens demostra que ella pot fer exactament el mateix que els seus companys nens, amb aquesta secció volem trencar amb els estereotips, els prejudicis i els rols de gènere.

Si continues passant pàgines descobriràs la història del feminisme, on participen dones com l’Olympe de Gouges, la Mary Wollstonecraft i moltes més! Que no saps qui són? Doncs hauràs de llegir la revista per descobrir-les. També parlem del monstre del masclisme per ajudar a la canalla a identificar-lo.

En aquesta revista comptem amb dues propostes creatives, en una animem a la canalla a reflexionar sobre el repartiment de les tasques de casa i en l’altra els fem dibuixar una dona que ocupi un espai important a la seva vida perquè els inspira.

Una revista que ha estat creada per continuar lluitant per la igualtat de gènere i el feminisme interseccional! 

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu