Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 29 va de la lluita contra el canvi climàtic i del gran repte de revifar un  planeta que hem malmès!

febrer 2022

El gran monstre dels residus es prepara per atacar, però els dos infants estan disposats a lluitar contra aquest. Aprèn a combatre el canvi climàtic a través de la Namaka núm. 29 on descobriràs que un dels grans enemics és el plàstic i l’única manera d’acabar amb aquest és canviant els hàbits i utilitzar productes més sostenibles.

Coneix tot allò que envolta l’emergència climàtica i perquè és tan important cuidar el medi ambient així com els animals. I, saps que és el malbaratament alimentari? Descobreix com aprofitar aquell pa comprat des de fa dies.

Al racó d’art parlem de l’artista HA Schult, que crea obres d’art a través de la brossa, sorprenent, oi que sí? Doncs et captivarà la manualitat a través d’envasos reciclats, aquests tenen molts més usos dels que ens pensem.

Coneix la història de l’Adeleta que amb les seves tisores ajuda a salvar el mar petit i també l’ant Antoni, no saps que és un ant? Doncs hauràs de llegir el conte per descobrir-ho i conèixer el futur dels boscos boreals. Et sorprendrà la secció verdader o fals sobre els incendis!, no t’oblidis de llegir l’informe mèdic del planeta Terra i submergeix-te, mai millor dit, en conèixer la importància dels oceans.

Estem segures que després de llegir aquesta revista se t’acudiran moltes accions per canviar els teus hàbits i cuidar més el planeta. Veuràs que si tothom s’uneix ho aconseguirem! Prepara’t per aquesta lluita!

Una revista plena d’esperança, força i compromís!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu