Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Namaka núm. 26 va de dinosaures de tota mena i de fòssils que ens descobreixen un passat meravellós!

agost 2021

A qui no li agradaria tenir una màquina del temps per aterrar a l'era mesozoica? L'època en què van existir els dinosaures. T'imagines veure un tiranosaure rex o un triceratop passejant per la muntanya? Al·lucinant, oi?

A Namaka encara no hem inventat aquesta màquina, però hem editat una revista amb la qual semblarà que visquis amb aquests animalons.

La revista Namaka núm. 26 va de dinosaures de tota mena i de fòssils que ens descobreixen un passat meravellós! Així doncs, agafa’t fort!, perquè Namaka et trasllada a l'era mesozoica.

Atenció! Fa uns anys, al Pol Nord va aparèixer una illa, de sobte, sense avisar com si hagués estat ancorada a la terra durant milers d'anys i ara s'hagués deixat anar. Però, el més sorprenent era que l'illa era plena d'ous de color rosa! Acompanya els científics de l'expedició Tortellini en aquesta gran aventura.

Grans, petits, prims, voladors, terrestres, herbívors, carnívors…, cada espècie de dinosaure tenia les seves característiques i peculiaritats. Sabies que el dinosaure més gran que coneixem mesurava més de 36 metres d’alçada? O que molts d'ells menjaven pedres? Que alguns tenien plomes i que d’altres no tenien dents?

Feia tan sols un parell d’hores que aquell dinosaure havia tancat els ulls amb la idea ferma de no tornar-los a obrir mai més. Les conseqüències del seu acte començaven a fer-se evidents. Ja era capaç de percebre les olors amb molta més intensitat. De fet, li arribava una flaire suau i agradable d’una caca de triceratop.

Això sí, com que no s’hi veia, no parava d’ensopegar amb les arrels dels arbres i amb les roques. La vida era molt més incòmoda ara que no pas dues hores abans. Però, tot i això, aquell dinosaure estava convençut: mai més no tornaria a obrir els ulls!

Per què creus que aquest dinosaure ha decidit deixar de mirar el món que l’envolta? T’atreveixes a explicar-ho amb un dibuix?

Tot això i moltes més dinosaurades a la Namaka núm. 26.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu