La Namaka núm. 24 va de misteris ocults,

investigacions agosarades i secrets

indesxifrables!

Abril 2021 / Revista Namaka

Ja és aquí! Ja s’ha publicat la Namaka que ens presentarà secrets i un munt d’enigmes. A la vida hi ha coses que són tot un misteri. De fet, hi ha successos que no s’acaben d’aclarir mai i fets estranys que no tenen cap mena de lògica. La major part de nosaltres ens sentim seduïts per allò obscur i que, d’entrada, sembla que no té cap mena d’explicació. Però també ens encanta resoldre enigmes i ens agrada trencar-nos la closca i descobrir-los.

Òbviament si la revista tracta de misteris, investigacions i secrets havíem de dedicar una secció al detectiu més famós de la literatura. De qui parlem? Està clar, no? Del gran Sherlock Holmes. Les seves històries peculiars i misterioses han captivat a tot el món. Ei!, però no anava sol, en Watson sempre l’acompanyava a les escenes dels crims i l’ajudava durant totes les seves indagacions. Qui va ser el creador d’aquestes històries? Com es va crear aquest personatge? En què o amb qui es va inspirar l’autor? No voldreu que us ho expliquem tot, oi?

Vols acompanyar al Charles i al James en el seu gran viatge? Vet aquí una vegada dos homes intrèpids que van fer un viatge que ningú no ha fet mai més. Fixa’t bé en aquesta història, a veure si descobreixes l’enigma i endevines com és que el seu viatge no l’ha repetit ningú. Seràs capaç de descobrir-lo?

A la revista Namaka núm. 24 donem la benvinguda a un nou patrocinador. Es tracta del Patronat de Turisme de Lleida. Estem molt contents perquè gràcies a ell els nostres lectors i lectores descobriran una destinació ideal per passar uns dies en família. Podreu gaudir de l’entorn natural en les quatre estacions de l’any i complementar aquest fabulós escenari amb un patrimoni cultural i artístic de primer ordre, l’encant dels pobles impregnats d’història, tradicions ancestrals, turisme actiu i d’aventura adaptat per a tots els públics, bona gastronomia i l’autenticitat i simpatia de la població local.

Turisme de familia de la Diputació Lleida Namaka us convida a descobrir les tres destinacions acreditades amb la marca “Natura i Muntanya en Família” per l’Agència Catalana de Turisme: La Vall de Boí (Alta Ribagorça), Les Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa (Pallars Sobirà) i gaudiu també dels equipaments certificats amb el segell de turisme familiar: el Zoo del Pirineu d’Odèn (Solsonès), el Ràfting Parc de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), el Parc Astronòmic del Montsec (Noguera) i La Manreana (Garrigues). A banda, volem destacar el compromís adquirit pel Patronat de Turisme de Lleida que, amb aquest patrocini, recolza un projecte cultural dirigit a infants. Gràcies!