Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

La Namaka núm. 19 va de música, ritmes  i melodies!

juny 2020

Estat d’alarma, confinament, teletreball, coordinació,... Malgrat totes les circumstàncies viscudes des de fa més de 70 dies, hem aconseguit treure endavant un nou número de la revista Namaka. Aquesta vegada va de música, ritmes i melodies! Estem contentíssimes de posar-nos en contacte amb vosaltres per ensenyar-vos un petit tastet del contingut que podeu trobar. Una edició per juny i juliol carregada d’artistes i curiositats des d’Elvis Presley fins a la Rosalía! Fixa’t bé en la portada, quantes referències musicals localitzes?

Quan plantegem una nova revista sempre ens engresquem amb humor, il·lusió i ganes, però ara més que mai també estem molt pendents de l’actualitat. Per aquest motiu, a la Namaka núm. 19 hem volgut deixar reflectida una història d’amor metal·licolírica que sorgeix des de balcó de casa! Després de sortir cada dia a les 20h a aplaudir per rendir homenatge al personal sanitari, ens podríem haver enamorat del veí o la veïna!

No ens tremola la mà alhora de barrejar disciplines artístiques, a Vassili Kandinski tampoc! Parlem de la seva representació al quadre Impressions III i de quina manera va impactar tan un concert a l’artista que el va pintar amb el seu estil abstracte. Alguns estudiosos pensen que Kandinski tenia sinestèsia. Quan una persona amb sinestèsia percep un sentit (per exemple, un so) al cervell no només se li activa l’oïda per sentir-lo…, també se li activa, de manera automàtica i sense voler, un altre sentit. En el cas del nostre pintor, l’oïda i la vista. La revista està plena de dades curioses com aquesta i moltes altres que potser ni petits ni grans sabien.

Estem a punt de tancar la nota de premsa però, una última sorpresa! A la revista Namaka número 19 en digital hem afegit càpsules. Què vol dir això? Aquí mateix ho expliquem:

Links amb cançons, propostes musicals educatives i la comunicació de les balenes cantaires australianes completen una revista molt més que divertida i salvatge!

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu