Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Com treballar la revista Namaka a l’aula

novembre 2020

Has fullejat alguna vegada la revista Namaka? Si la resposta és sí, segurament sàpigues que és una revista amb moltíssimes possibilitats. Cada mes tracta un tema, d’entre una selecció d’àmbits ben diversos: la por, les cases, la música, l’univers… 

Al voltant d’aquest tema central hi trobem un munt d’activitats: contes, jocs, trencaclosques, propostes súper trencadores i el terreny adobat per a la creació. Per tot això, n’estem convençuts que la Namaka és una revista perfecta per treballar a l’aula. T’expliquem com? 

Llegir, quina meravella!

La Namaka és una eina excel·lent per a fomentar la lectura. Oferir als infants propostes màgiques, interessants, divertides i esbojarrades és jugar amb avantatge. A través de les lectures que hi trobem a la Namaka, tindrem l’oportunitat de generar gust per la lectura, tot treballant temes que interessen de veritat i encurioseixen als infants. 

Aprendre: un viatge apassionant

La Namaka també és fantàstica per aprendre. Ens encanta oferir als lectors de la revista l’oportunitat de fer-ho a través de continguts i il·lustracions d’allò més atractives, que entrin per la vista i encenguin en els infants l’espurna de la curiositat. Què tal si fem d’aquestes lectures l’excusa per saber-ne més? 

Jugar plegats 

Ja t’hem explicat que a la Namaka també hi pots trobar un munt de jocs i trencaclosques? En cada un dels números hi ha una colla d’activitats per resoldre plegats, en grup o per parelles. Què et semblaria un sudoku musical? A l’edició digital de la revista trobaràs enllaços directes per escoltar cançons i veure vídeos que completen les activitats. També moltes més aventures lúdiques per pintar, imaginar, endevinar i riure. Riure molt! 

Inventar: hola creativitat!

Una altra manera de treballar la Namaka a l’aula és potenciant el vessant creatiu dels alumnes. La revista també ens permet obrir la porta a la imaginació, a través de la invenció, l’espai d’interacció entre companys mitjançant la conversa i la creació artística, amb propostes divertides i esbojarrades per gaudir i riure plegats. Una de les seccions de la Namaka permet als infants escriure i dibuixar el desenllaç d’una història, tot participant en un concurs. 

La Namaka a l’aula, com? 

A l’hora de subscriure’t a Namaka, pots triar i remenar. No et tallis! Tens tres opcions, totes anuals:  

  • La subscripció digital és una molt bona opció per a l’aula, perquè ens permet treballar amb els alumnes a través de tauletes, ordinadors o pissarra digital. La recomanem perquè és fàcil de compartir amb tots els alumnes. 
  • La subscripció digital i en paper, per a lectors amb el cor dividit. A més de treballar-la a través d’una pantalla, els alumnes tindran l’oportunitat de tocar-la, girar full i gaudir-ne en el temps de lectura a l’aula. 
  • La subscripció només en paper també és una bona opció per tenir en paper la revista a l’aula, però que pensem que cal complementar amb el format digital. Us resultarà molt més còmode!

Elisenda Castells
Redactora.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu