Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Com implementar la «Namaka a l'aula» amb la guia didàctica?

novembre 2021

T’hem explicat que la Namaka és una revista fantàstica per a la teva aula i el cert és que a hores d’ara, a punt de dir hola a la Namaka 28, ja són molts els docents que s’han posat en marxa per utilitzar la nostra revista com a recurs a l’aula. Amb aquesta, els infants aprenen coses i ho fan amb una revista salvatge, que encaixa amb allò que són i necessiten. 

Però, què us sembla si estirem una mica més el fil? Hi ha moltes maneres de treure partit a la Namaka i som conscients que no sempre és fàcil adaptar novetats a les rutines i mil encaixos que cal fer en el dia a dia de l’aula.

Per posar-t’ho una mica més fàcil ens hem decidit a fer un llançament estel·lar. És Namaka a l’aula, una modalitat de subscripció pensada per a docents, que inclou tot allò que necessites per treballar la revista i treure-li’n tot el suc. 

Namaka a l’aula, una proposta didàctica per a docents

Ja ha arribat! Aquest nou curs ho tindràs molt més fàcil, perquè a través de Namaka a l’aula tindràs a la teva disposició - i a la de la teva escola - la subscripció que necessites per utilitzar a classe tots els recursos que et pot oferir la nostra revista. Aquesta proposta didàctica és molt completa perquè…

  • Inclou una subscripció anual a la revista en paper. Això vol dir que cada dos mesos rebràs la Namaka a la bústia de l’escola, tot i que també podràs accedir a la revista en format digital quan vulguis. Així la podràs treballar a la pissarra electrònica. 
  • Funciona amb una guia didàctica, amb més de seixanta pàgines, que t’ajudaran a aprofitar cada racó de la revista.
  • Compta amb una microguia didàctica, que arriba puntualment amb cada nova publicació. Això vol dir que també en rebràs sis cada any. Aquestes et serviran per descobrir els continguts nous, treballar vocabulari i obtenir referents. 

Per què és tan interessant la guia didàctica? 

Pots implementar la Namaka a l’aula com vulguis, però si ho fas amb la guia didàctica, segur que en treus molt més partit. Com es fa? Molt fàcil. Primer cal que facis la subscripció. Llavors rebràs la guia didàctica i, a més, amb cada revista (sis cada any) tindràs la microguia, que t’ajudarà de manera específica en l’abordatge de la nova publicació.

La guia és molt interessant perquè en primer lloc t’ofereix una presentació de la revista. Veuràs quins són els temes que es tracten a Namaka i trobaràs explicades cada una de les seccions. Així, si encara no coneixes la revista, veuràs com són i quins objectius persegueixen la portada exterior i interior, el conte, els jocs clàssics, el racó d’art, les manualitats o el poema, entre altres.

Totes aquestes seccions són fixes i, tot i que a vegades poden canviar d’ordre, són un ventall molt de propostes i activitats que giren al voltant d’un tema, que n’és el fil conductor i que forma part del currículum d’educació primària. 

Per aconseguir-ho, cada secció de la guia didàctica està formada per diferents blocs o apartats on s’indiquen els objectius que es treballen, s’ofereixen orientacions didàctiques i es plantegen activitats. Veuràs que d’aquesta manera és cosir i cantar. 

Amb la guia didàctica, som-hi! 

Amb la revista a la mà, caldrà que per implementar la guia didàctica vagis a la pàgina on es desenvolupen les seccions que t’interessen. Et resultarà molt fàcil d’identificar, perquè sempre hi són presents a la revista i mantenen un format molt característic. 

Veuràs que l’apartat inicial desglossa els continguts, els objectius clau en competències i intel·ligències múltiples, els criteris d’avaluació i els resultats d’aprenentatge. També hi trobaràs orientacions didàctiques i el plantejament d’algunes activitats que pots dur a terme a l’aula, tant abans com després de llegir, fomentant en tot moment la cooperació, l’intercanvi i el potencial creador dels nois i noies. 

Fes teva la subscripció a Namaka a l’aula!

Namaka a l’aula! és una subscripció especial que pots rebre directament a la bústia de la teva escola i que arriba acompanyada d’una guia didàctica de més de 60 pàgines, a més d’una microguia en cada nova revista, en la qual t’ajudarem a descobrir més contingut, vocabulari i referents.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu