Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Per què la Namaka és fantàstica per a la teva aula?

novembre 2021

A nosaltres també ens passa. A mesura que llegim amb els nostres fills i els acompanyem en aquest viatge meravellós que és aprendre plegats, ens adonem de com pot ser d’útil la «Namaka a l’aula». La nostra revista no és només una companya perfecta de lectures, viatges i vida. La Namaka és una eina a la qual podem treure molt suc, en tant que podem utilitzar-la a classe, per afavorir, potenciar i entrenar moltíssimes habilitats en els infants.

Durant tot aquest temps, i ja són moltes Namakes a les espatlles, ens han arribat molts missatges de docents que estan fent servir la «Namaka a l’aula». Segurament per això vam pensar com seria d’interessant per a aquest col·lectiu i les seves escoles, comptar amb una guia didàctica que els serveixi per treure tot el partit a la nostra revista. Tot i amb això, son molts els que ja fa temps que l’utilitzen a l’aula.

Si encara no la coneixes, avui t’explicarem què hi pots trobar i perquè t’encantarà fer servir la Namaka amb els teus alumnes. De seguida t’adonaràs per què la nostra revista és fantàstica per a la teva aula.

Hi ha tot allò que han d’aprendre els nens de primària

El recurs que posem al teu abast no és només una revista per passar una bona estona. Mentre ho fem, aprenem i aquesta és un dels nostres principals objectius. Per això, quan dissenyem la Namaka ho fem adaptant-la al currículum escolar del cicle de primària, tenint en compte quins són aquells continguts que infants i joves tindran al seu abast i, per tant, els resultaran d’allò més familiars.

És interessant per als teus alumnes

El món ha canviat i amb aquest, els interessos dels nostres alumnes. Som del parer que és natural que aquells mètodes que es van instal·lar com a oficials a les aules ara ja no resultin tan efectius. A través de la Namaka connectem amb els interessos dels alumnes i ho fem capgirant les normes del joc: a través d’activitats que generen curiositats i promouen l’emprenedoria.

Fa als nois i noies més capaços

A les aules, l’educació per competències és una realitat. A través d’aquesta es vol aconseguir que els alumnes comptin amb les eines necessàries per comprendre el món, ser capaços de desenvolupar les seves habilitats i resoldre problemes. A través de les seccions de la Namaka, els nois i noies tenen ocasió de participar en activitats de les quals en són protagonistes. Pensen, reflexionen, recorden, conversen i són actius en el procés d’aprenentatge, la qual cosa els permet posar en pràctica les seves competències en múltiples aspectes.

Permet explorar les intel·ligències múltiples

Totes les activitats que oferim a la Namaka serveixen per treballar les competències bàsiques, però també permeten abordar les intel·ligències múltiples, indispensables per al desenvolupament divers i transversal dels individus. A través d’aquestes, no sempre tingudes en compte en les aules tradicionals, afavorim la creativitat, la resolució de problemes, l’observació, l’empatia, la consciència social i l’esperit crític.

Aquest univers per explorar el trobaràs a la següent Namaka. T’hi apuntes amb el teu alumnat?

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu