Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Cinc beneficis de realitzar les lectures de manera digital

juny 2021

Si ets lector, segur que a tu també et passa. De fet, podríem dir que el món dels lectors es divideix entre els que estan encantats en haver-se passat a les lectures digitals i els que no tenen cap mena d’intenció d’abandonar el món dels llibres en format paper. Diuen que no hi ha color, que si la màgia de tocar les pàgines, de flairar-ne l’olor o fins i tot de portar-lo a sobre com si fos ben bé un amic. 

Ep, però no podem oblidar-nos d’un altre col·lectiu! El d’aquells que es troben a mig camí i estan oberts a descobrir els avantatges de llegir en digital. Tu també n’ets un, d’aquests? Aquests són, per a nosaltres, els cinc beneficis més importants. 

  1. Et pots emportar tota una biblioteca on sigui 

Els llibres ens encanten, sí, però tenen un petit inconvenient: pesen força. Quan anem de vacances hem de triar i triar bé, perquè no sempre hi caben a la maleta. I no és qüestió de sobrecarregar-la. Si llegeixes en format digital, tens l’oportunitat d’emportar-te tots els llibres que vulguis, sense limitacions per pes o quantitat. Perquè aplicant la dita, el saber (en digital) tampoc ocupa espai. 

  1. Pots accedir a altres continguts, com ara la Namaka! 

No només de llibres viu el format digital! Sabies que amb un lector de llibres digital també tindrás accés a molts altres tipus de continguts, com ara revistes? Si vols estalviar paper i endur-te totes les lectures que més t’agraden, en digital et serà més fàcil. Sabies que també et pots subscriure a Namaka! en digital? Podràs accedir a totes les revistes publicades en l’idioma que vulguis (català o castellà), seguir les xarxes socials i ampliar els continguts de Namaka! en paper. Visca! 

  1. Facilita la lectura a persones amb dificultats 

La lectura en digital també ofereix avantatges per a les persones que tenen algun tipus de dificultat visual o auditiva. La majoria de lectors ofereixen la possibilitat d’ampliar o reduir la mida de la lletra, així com regular altres característiques: canviar la il·luminació de la pantalla, la tipografia, el color, el mode nocturn, la narració de veu, etcètera. 

  1. Enriqueix els textos escrits 

Les lectures en format digital són molt més que lectures i prou. Els textos escrits es poden nodrir amb un munt de continguts, com ara vídeos, imatges o enllaços… que poden servir per enriquir allò que llegim, però també per ampliar-ho i fer molts més aprenentatges dels que mai haguéssim pogut imaginar. I això és ben bé gràcies a la gran quantitat d’informació que es pot emmagatzemar en tan poc espai. És o no és meravellós? I no pesa gens! 

  1. Benvingut a un catàleg de lectures immens! 

I això no és tot! T’hem dit que en format digital pots carregar tots els llibres que vulguis. Però no és només això. Els llibres que puguis comprar en format digital són molt més econòmics que no pas en paper, la qual cosa multiplica la teva capacitat per adquirir-ne i, per tant, llegir-ne més. A més a més, pots accedir a llibres en molts idiomes, publicats arreu del món, i també a edicions estranyes que ara per ara no han sortit en paper. També, si ho desitges, pots descarregar-te catàlegs lliures de drets, amb els grans clàssics de la literatura. 

Namaka trompeta equip

Què, t’animes a passar-te al format digital? 

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu