Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

@pizarradecolores: "La gent no s’adona que nosaltres formem a les persones del futur, per tant, crec que fem una feina que s’hauria de valorar més"

maig 2023

La Iris fa anys que és mestra d'infantil i de primària i els recursos que utilitza a la seva aula els comparteix a Instagram a través del seu compte @pizarradecolores. Hem volgut parlar amb ella per conèixer la seva experiència com a docent i com a influencer.

Ariadna: Sempre has volgut ser docent?

Iris: Quan era petita volia ser actriu i com a segona opció mestra. Així que quan vaig créixer vaig optar per estudiar magisteri.

Ariadna: Com vas endinsar-te al món d'Instagram? Fas tu els dissenys dels recursos? Són espectaculars!

Iris: Moltes gràcies. Doncs, vaig embarcar en aquest show al confinament. Donava classes online diàries i havia de captar l’atenció amb els meus alumnes. Vaig començar a crear material que fossin molt visuals per poder arribar a través de la pantalla a tots i totes atenent a la diversitat.

També vaig començar a fer tutorials en un canal de YouTube per tal de motivar-los.

Amb els materials i tutorials vaig pensar a obrir un compte d’Instagram per poder compartir amb altres docents tot el que anava fent.

Així és com va néixer PIZARRADECOLORES fa 2 anys.

Ariadna: D'on treus el temps per crear tots aquests recursos? Necessito el secret!

Iris: Soc una persona molt organitzada i em planifico molt el temps per poder arribar a tot. Encara que, a vegades no s’arriba a tot.


Recursos que es poden trobar a l'Instagram @pizarradecolores

Ariadna: Tens l'aula plena dels recursos que crees? Com funcionen aquests amb la canalla?

Iris: Tota la meva aula està plena de recursos de PIZARRADECOLORES, als nens i nenes els hi agrada molt saber que jo he creat els recursos i són exclusius per a ells.

Ariadna: Com et va sorgir la idea de fer humor de la professió de docent? A través del Tik tok o del ' confesionario de profes'.

Iris: El sentit de l’humor forma part de la meva personalitat, fer riure a la gent m’agrada i volia transmetre també aquesta part de mi a la resta.

Ariadna: M'endinso a fer preguntes perilloses, creus que la professió de docent està infravalorada?

Iris: La societat ha canviat. Hem passat de l’autoritat màxima a la poca valoració del que som. Des de la creació del consell escolar, les famílies van començar a formar part activa del centre i han cregut que aquesta pot ser realitzada per tothom.

Està bé donar veu i opinió a les famílies, però oi que nosaltres no anirem a la feina dels pares i mares a qüestionar el que fan o no?

I, per altra banda, rebem constants queixes de les vacances que tenim, horaris, etc. 

La gent no s’adona que nosaltres formem a les persones del futur, per tant, crec que fem una feina que s’hauria de valorar més.

Ariadna: Sents que els docents us feu suport entre vosaltres?

Iris: Crec que sí, i això és la part bonica de ser mestra, on sabem compartir i valorar la nostra feina.

Ariadna Robert

Responsable de comunicació de Namaka.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu