Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Per què la revista Namaka us pot fer feliços?

abril 2020

Tots els nens i nenes haurien de tenir garantit el dret de comptar amb una biblioteca a casa seva. O, si més no, d’accedir amb regularitat a les biblioteques públiques, que tantes oportunitats de lectura ens poden oferir a petits i grans.

Els llibres són una bona part de tot allò que els infants necessiten per créixer, aprendre, gaudir, encuriosir-se, somiar… Nosaltres diríem, de fet, que són una aportació fonamental que les famílies poden fer als seus fills i filles, conjugada amb l’amor i amb el desig d’aprenentatge que pares i mares tenen per a ells.

Però, us havíeu plantejat mai subscriure-us a una revista? Namaka és una publicació lúdica en català per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Cada dos mesos arriba a les bústies amb 32 pàgines carregades d’entreteniment. Hi ha contes, poesia, receptes i una bona dosi d’humor.

Avui us volem explicar per què subscriure-us a la revista Namaka pot ser un gest meravellós, que sense cap mena de dubte us farà feliços i us ajudarà a bastir de valors la vostra petita gran família.


Un format nou i engrescador

Els adults ja coneixem el format ‘revista’, però i els més petits? El fet de comptar amb una proposta en paper, en un format diferent del que estan acostumats pot ser un al·licient fantàstic per introduir-los en el món de la lectura i fer-los partícips de la meravellosa experiència de llegir.

La revista Namaka és lleugera i fàcil d’endur a qualsevol lloc. És perfecta perquè se l’emportin per tota la casa, però també de cap de setmana, de vacances o a casa dels avis. Això fa que llegir es converteixi en un gest habitual, a qualsevol hora i en
qualsevol lloc.

Art i creativitat per a tothom

Si fulleges la revista Namaka, t’adonaràs en un primer cop d’ull que l’art ho envaeix tot. Ens encanten les il·lustracions de qualitat, plenes d’ànima i de color. Però això no és tot. Perquè a més de comptar amb un equip d’il·lustradors fantàstics, Namaka posa a l’abast de l’infant lector tot un seguit de pàgines en blanc.

Des d’aquestes poden recrear històries a través dels seus propis textos o fins i tot dibuixar-les. És així com la revista Namaka es converteix també en un llenç en blanc perquè els infants explorin la seva capacitat de crear, inventar i gaudir alhora.

Llegir és compartir

Reivindiquem les lectures compartides. Quan els infants ja són autònoms en la lectura, solem abandonar la preciosa tradició de llegir plegats. Que la revista Namaka sigui genial per emportar és l’excusa perfecta per practicar la lectura junts, pares, mares, fills i filles, just abans d’anar a dormir, a la sala d’espera del dentista o de tornada a casa al bus. Compartir contes, històries i ciències és el millor regal que ens podem fer grans i petits.

Encuriosir-se, aprendre i experimentar

Al cor de la revista Namaka hi trobareu molta diversió, pàgines de ciència o d’història que us permetran aprendre coses noves plegats. Cada número se centra en una temàtica i totes les activitats giren al seu voltant. Així, podrem saber per què existeixen els colors, aprendre a fer mandonguilles de xocolata, descobrir que es pot llegir amb els dits, conèixer booktubers o descobrir vides tan interessants com les de Mozart, Tutankamon o Van Gogh.

Riure que riuràs

Ens ho hem de passar bé. Ara, sempre i fem el que fem. A la revista Namaka els infants també hi trobaran un munt d’activitats per riure a cor que vols. I fer-ho sols, amb germans, amics o família. Perquè, t’imagines poder descobrir com és el teu monstre? I si avui cuinem uns espaguetis energètics i superfastigosos? T’agradaria saber quin tipus de rateta de biblioteca ets o quin superpoder ocult amagues?

Torna’t a emocionar en obrir la bústia

Subscriure-us a la revista Namaka és tornar a obrir la bústia amb emoció. Dir als teus fills, “Mireu que acaba d’arribar!” i que, feliços, cridin d’alegria, impacients per descobrir què hi haurà a la Namaka nova. I al mateix temps, tu somriure i pensar que hi ha coses que estàs fent (molt i molt) bé amb els teus petits. Deixaràs que s’ho perdin? Mira totes les opcions que t’oferim per subscriure-us a la revista Namaka.

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu