Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

Fora tabús!, un pòdcast per al personal docent

octubre 2022

El passat mes de desembre, gairebé fa un any, vam decidir donar un tomb a la línia editorial de Namaka. A partir d’aquell moment, la publicació va començar a tractar temes tabús i controvertits amb la canalla.

El personal docent ens explicava que, de vegades, es trobaven amb situacions a l’escola que no sabien molt bé com encarar. Per exemple; com treballar, de manera honesta i inclusiva, la diversitat familiar a l’aula o bé com parlar de la mort. La importància dels temes i la necessitat que tenen els docents de buscar recursos de qualitat per treballar a l’aula, ha fet que Namaka s’estigui fent un lloc en les escoles catalanes.

Tant és així, que acabem d’estrenar un pòdcast dirigit als docents perquè puguis aprofundir encara més, en els temes que tractem a la revista de la mà de persones expertes. Et presentem el primer capítol que hem gravat amb la Berta Rubio, co-coordinadora de l’Associació d’Atenció a la Diversitat Familiar que ens ajuda a definir i aprofundir en la diversitat familiar i en el qual parlem de les famílies que surten representades en els materials que tenim a l’abast i que fem servir a l’escola.

Ens aturem en la importància de normalitzar i visibilitzar la diversitat familiar i ens qüestionem l’ús que fem del llenguatge i la terminologia que utilitzem per referir-nos a les diferents famílies. També donem eines per normalitzar la diversitat familiar a l’aula i oferim idees i recursos fàcilment aplicables a la tasca docent. A més a més, els oients es poden descarregar en format pdf un glossari amb tota la terminologia emprada en aquest capítol i  material de qualitat per continuar estirant del fil. Cada mes publicarem un nou capítol amb noves veus, nous temes i noves propostes per fer de l'escola un lloc millor, més tolerant, inclusiu i lliure de tabús.  T’agrada com sona?

Altres articles que et poden interessar

Tornar al blog
crossmenu