Namaka logo
0
0,00 0 articles

No hi ha productes a la cistella.

4 manualitats de primavera

maig 2023

Comença el bon temps i venen les ganes d’estar a la terrassa o al balcó, on toca més l’aire, i si pot ser amb un suc de taronja natural, millor! Aprofita per treure les pintures, els llapis de colors, les estisores i tot el material de manualitats que tinguis per casa i gaudeix d’una estona amb la teva canalla!

Aquí tens un recull de 4 propostes de manualitats molt fàcils de fer que es poden adaptar a infants de totes les edats.

 1. Les flors

  Són les protagonistes de la primavera, els seus colors i la gran varietat que n’hi ha ens donen molt de joc a l’hora de fer manualitats. Agafeu tot el que trobeu per casa: taps d’ ampolles, botons, papers, oueres, capses de cartó, pasta, pintures… i deixeu volar la imaginació! 


  2. Els animals

  Ells són els altres protagonistes de la primavera. Pots crear nous animals, treballar amb els que ja coneixes o fins i tot pots fer una cerca a internet per trobar animals que ni tan sols sabies que existien!

  El rotllo de paper de WC o els plats de cartó donen molt de joc. Aquí algunes idees:

  3. Pots o torretes

  Agafa una torreta de fang i pinta-la, després escull unes flors que t’agradin i planta-les! O reutilitza el pot de vidre dels cigrons i dona-li una segona vida! Decora’l i utilitza’l per posar una espelma, els llapis de colors, flors, les gomes del cabell…

  4. Lletra

  Escull una lletra o una paraula i fes-la en cartó, pot ser plana o en 3D, de la mida que tu prefereixis. I escull com decorar-la, amb flors, llums, papers de colors, etcètera. Després posa-la en algun lloc de la casa per decorar!

  Altres articles que et poden interessar

  Tornar al blog
  crossmenu