3 plans perfectes per la Castanyada

Octubre 2019 / Revista Namaka

De la mà del Blue, un dels personatges més entrenyables de Namaka, et volem proposar 3 plans infalibles per gaudir de la Castanyada i de la tardor!! Comencem?

 

Treu la pols de la xiruques, penja’t la motxilla a l’esquena i mou una mica el cul! Pots anar al Bosc encantat d’Òrrius a la Roca del Vallès, o al Montseny, tot un clàssic o, és clar, qualsevol altre bosc que tinguis més a la vora. Que la distància no et tiri enderrere, tenim la sort que amb un cop de cotxe o, encara millor, de bicicleta, trobem paratges espectaculars! I… recorda: la millor manera d’acabar una passejada pel bosc és tirant-te damunt d’un bon pilonet de fulles. Quin plaer!

 

 

Ja ho saps, la Castanyada és sinònim de moniatos, castanyes i els boníssims, meravellosos, saborosos… PANELLETS! Però no et despistis massa, ja saps que cada any passa al mateix i sempre t’acaba faltant algun ingredient. Corre!! Ves a la botiga del barri a comprar tot el que necessites per preparar els panellets!! Ara només et falta reunir a la família a la cuina i embrutar-vos las mans amb la mescla d’ametlla, ou, sucre i, segons els gustos, patata. Quina tradició més bonica!!

 

 

Posa’t en situació: a fora bufa el vent i plovisqueja, fa una mica de fred, estàs al sofà amb una manteta i fa poca estona que heu encès la llar de foc. Ep, que no tens llar de foc? Sempre pots demanar als petits de casa que te la dibuixin ;). Sigui com sigui, en aquesta escena tan típicament de tardor hi falta una cosa: NAMAKA, la revista infantil més divertida i salvatge!

 

No t’oblidis del complement perfecte per les tardes de diumenge a la vora del foc: llegir Namaka t’omplirà els ulls de colors, la ment d’idees esbojarrades i el cor de diversió. Quin superpla, oi?