Ho hem dit moltes vegades: ens encanta la nostra feina! Cada número de Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge, el preparem amb la mateixa il·lusió del primer dia. A més, de tant en tant rebem encàrrecs que ens permeten canviar una mica de rumb, però mantenint sempre l’esperit namakià que ens caracteritza.

Fa uns mesos  el Museu d’Història de Catalunya va demanar-nos que dissenyéssim un material que permtés als nens i les nenes descobrir el museu per ells mateixos. I sabeu què? Estem contentíssimes amb el resultat! L’Albacoor ha fet una feina de disseny i il·lustracions estupenda i nosaltres ens ho hem passat molt bé parint la idea i redactant-la.

 

Genial, oi? Ara només falta una cosa: aneu al Museu d’Història de Catalunya! Us convidem a  pujar al tren de la història i a posar-vos a la pell de personatges de totes les èpoques. Visiteu i jugueu a les sales del museu mentre descobriu els objectes més característics de cada edat. Diversió assegurada!

I ja ho sabeu, si voleu convertir una visita guiada en tota una experiència, si necessiteu adaptar una informació feixuga i fer-la atractiva pels nens i les nenes… Nosaltres ho fem per vosaltres!

Posem la nostra experiència i esperit namakià al vostre servei. Tenim la mà trencada en ludificar experiències culturals i donar forma a propostes dirigides al públic infantil. En parlem?