Gaudeix del certamen internacional de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys del 13 de novembre fins al 4 de desembre. Aquest any s’enfila amb una edició especial en línia a la plataforma Filmin*

La 13a edició del festival presenta una acurada selecció amb 90 pel·lícules d’arreu del món, perquè els més petits i petites i les seves famílies gaudeixin d’un cinema singular, creatiu, plural i inèdit al nostre país, normalment difícil de trobar a les cartelleres comercials. 

Un dels objectius principals de l’edició 2020 és mantenir l’esperit del festival malgrat les limitacions ocasionades per la Covid-19. Un espai on no només es poden descobrir pel·lícules, sinó que els nens i nenes són els autèntics protagonistes: un públic que pensa, opina, vota i crea. 

La mostra estrena una nova web molt més interactiva amb tallers en streaming, vídeo-tutorials, trobades amb directors, votacions, concursos, materials didàctics i molt més.

VOLS ACONSEGUIR DUES ENTRADES?

Participa en el SORTEIG EXPRÉS que hem llençat al compte de Namaka a l’Instagram

Passos:

  1. Seguir-nos a @revistanamaka i a @primerfestivaldecine
  2. Fer m’agrada a la publicació 
  3. Etiquetar als comentaris a dues persones interessades en el cinema!

Divendres dia 13 a primera hora anunciarem els o les guanyadors/es!
Molta sort a tots i totes les participants!!!


Per saber-ne més sobre El Meu Primer Festival
clica aquí!

 

*Estan previstes també sessions presencials al cinema  a Barcelona, Madrid i altres poblacions. Dependran de les restriccions que s’apliquin al llarg de les setmanes vinents.