Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge!

Cada dos mesos rep a la bústia de casa 32 pàgines plenes de bogeria i entreteniment: contes, poesia, receptes i una bona dosi d’humor que fa flipar als nostres lectors!

Ajuda’ls a descobrir la màgia de les lletres i un món ple de colors!

Pensada per a personetes intrèpides i curioses de 6 a 11 anys.

Al·lucina amb Namaka, una explosió de creativitat i diversió!

Dona una ullada a la revista

[dflip id="40596" ][/dflip]

Amb diferència, la millor revista infantil! Als meus nebots els encanta! Educa en valors i va més enllà del pur entereteniment. Aquí teniu un gran fan!

David Vinyoles, tiet entregat

Té activitats que estimulen l’enginy, jocs educatius, narracions que desperten el sentit crític… I tot plegat ben acolorit! És ideal per fomentar la lectura!

Idoia Perich, mare de 2 solets

Hi ha revistes que arriben amb força, com Namaka, per ajudar a fer d’aquest país un lloc on la lectura formi part de la quotidianitat.

Jaume Centelles, crac de la literatura infantil

Apunta’t al nostre butlletí!

Estigues al dia de totes les novetats namakianes!
Amb una mica de sort rebràs les nostres newsletters a la safata principal del teu correu.

Haumea Edicions SL ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes gràcies al qual ha pogut optimitzar la la gestió i el contacte amb seus clients a través de la nova pàgina web. Aquesta acció ha tingut lloc durant l’últim trimestre del 2018 i el primer del 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola!, et podem ajudar?
¡Hola!, ¿podemos ayudarte?