Tot just fa un any va arribar la Covid-19 a les nostres vides i el confinament va canviar les nostres rutines. Al principi tot era molt incert, però a mesura que passaven els dies vam haver d’adaptar-nos a una nova forma de viure que encara dura… Qui pensaria que allò que va començar el març del 2020, canviaria tant les nostres vides?

Vam haver de posar en marxa els motors de la nostra creativitat i imaginació perquè tots aquells dies no fossin tan llargs i rutinaris. De quina manera? Doncs alguns es van convertir en pastissers, decoradores i també  gimnastes professionals!… De ben segur, que aquells dies, vas descobrir alguna habilitat que abans desconeixies!

Des de Namaka sabíem que era una situació molt complicada i atípica, i vam aportar  un mica de màgia a tots els nens i nenes que estaven passant hores i hores tancats a casa. Ho recordes? Durant aquells dies Namaka va obrir la subscripció digital de manera gratuïta a tothom. Així oferíem a la canalla estones d’esbarjo, diversió i aprenentatge!

Un any després ho volem recordar d’una forma molt especial.

 

Per això, des d’avui fins al 21 de març, et pots subscriure a la revista amb un 15% de descompte*. I espera!, que encara hi ha més, si t’has subscrit a l’opció de paper o paper + digital la primera revista t’arribarà a casa amb un llapis ben namakià i una postal il·lustrada pel Carlos Lluch que fa referència a aquells dies que sortíem al balcó a aplaudir i fins i tot a cantar.

 

*Promoció vàlida per: subscripció digital, subscripció paper i subscripció digital + paper.