Venim a anunciar una notícia que us deixarà de cap per avall:

Del 9 al 29 de novembre la revista Namaka dona pas a una SÚPER PROMOCIÓ sense precedents!

Però…, en què consisteix tot aquest embolic? Qui hi participa? Qui guanya? Què guanya? Com? Per a què serveix aquest tiquet que mostreu a la imatge?

Ara mateix desvelarem totes aquestes incògnites. Comencem!

Hem dissenyat tres tiquets daurats al més pur estil de Charlie i la fàbrica de xocolata. Per qui no recorda què volia dir aquest element a la història, gràcies al tiquet daurat en Charlie podia accedir i conèixer de primera mà què hi havia dins la fàbrica de xocolata.

Un premi enorme, no?? Doncs nosaltres us en volem fer un de semblant. 

Cadascun dels tiquets porta el logotip d’una de les empreses col·laboradores: Abacus, Busquets i Staedtler. Com podeu veure a la imatge, cada tiquet té com a premi un lot de la marca col·laboradora que hagis trobat. Així i tot, ens falta una part importantíssima.

QUÈ INCLOUEN ELS LOTS?

LOT 1. Un fantàstic lot de productes de l’Abacus per fer mil i una manualitats!
LOT 2. Una fabulosa col·lecció de motxilla, carpeta i estoig de dos pisos de la marca Busquets. Xulíssima! Qui guanyi haurà d’escollir el model que més li agradi.
LOT 3.  Un conjunt meravellós de productes Staedtler que farà volar la imaginació i despertarà la creativitat.

COM PUC PARTICIPAR?

Participen totes aquelles persones que facin una subscripció anual a la revista.*

Aquesta promoció només és vàlida per a totes aquelles persones que comprin la subscripció anual en paper, la subscripció anual en paper + digital i la capsa regal.
Quan rebis la primera revista de la subscripció busca bé entre les pàgines de Namaka! Amb una mica de sort rebràs un dels tres tiquets daurats i hauràs guanyat un d’aquests lots tan al·lucinants!

Molta sort a tothom! Que la lectura us acompanyi!!

*Aquelles persones que comprin una revista de manera unitària no entraran en la promoció.