Ja tenim el Nadal a tocar i a Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge, hem tingut una idea genial! Volem que tots els nens i nenes tinguin un regal carregat de lectura i gamberrisme i per això hem dissenyat una capsa regal amb la subscripció anual.

I… Per què aquesta capsa regal és tan especial i és el regal perfecte d’aquest Nadal? T’ho expliquem a través de 3 motius. Després de llegir-los, hauràs de córrer a encarregar-la al tió, al Pare Noel o als reis. 😉

 

 

La capsa regal ve carregada de sorpreses

Entre altres coses inclou tres postals xulíssimes per penjar a l’habitació o enviar a algun conegut (i no és maco rebre una postaleta en comptes d’una factura?), un llapis flexible capaç de fer la vertical pont, gomes de fruitetes (l’única fruita que alguns veuran durant el Nadal…) i altres costes estupendes que pots descobrir aquí!

Regala lectura per tot l’any 

El que us dèiem és un regal ideal perquè dura tot l’any!!! A dins de la capsa trobaràs la primera revista de la subscripció anual i al cap de dos mesos «Oh! Sorpresa! Hi ha una carta a la bústia!» rebreu a casa el següent número de Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge! Hores i hores de lectura i entreteniment de la millor qualitat.

Recolza un projecte com el nostre

Exacte! Si compres la capsa regal, ens estaràs ajudant a fer crèixer Namaka i apostaràs per un producte de proximitat. La base de Namaka són les famílies subscriptores i ja sabeu allò que diuen: com més serem, més riurem! A més, sempre intentem (i ho aconseguim) treballar ben a prop de casa amb proveïdors petits com nosaltres.

I per les nostres estimades famílies subscriptores també hi haurà sorpreses! Estigueu ben atentes a la bústia de casa, ja falta molt poquet per rebre la Namaka núm.16!!!