Enguany la canalla també pot gaudir de descomptes. Si feia temps que et passava pel cap subscriure’t a la revista més divertida i salvatge ara és EL MOMENT!

T’oferim descomptes del divendres 26 al dilluns 29 de novembre. Cuatre dies? Sí, sí, ho has llegit bé, el 26,27,28 i 29, que no se t’escapi!

Hi ha un 15% de descompte en tota la pàgina web, és a dir, en tots els productes que t’oferim des de Namaka (lots de revistes, revistes per unitats, namaka a l’aula…). Recorda que la subscripció bàsica és per un any, i la Namaka es publica cada dos mesos. En cas de l’edició en paper arriba directe a la bústia de casa, a tots ens fa molta il·lusió quan ens arriba un enviament a casa, oi que sí? Doncs imagineu l’alegria de les criatures quan reben la Namaka.

I, pel que fa a l’edició digital la pots visualitzar a través de l’ordinador o la tauleta en el teu espai personal a la pàgina web de Namaka.

I, el més important, com s’aconsegueix el descompte?

Compra els productes a través de la nostra pàgina web i utilitza el codi de descompte:

  • VULLLANAMAKA

La canalla s’ho passa molt bé dibuixant, pintant i ratllant la revista. Aprendre mentre gaudeixen llegint és meravellós.

A més, ja t’avancem que la Namaka de desembre és ES-PEC-TA-CU-LAR, parla del gènere, de l’embaràs, dels pits… la tolerància és el seu lema.

Si encara tens dubtes entra a l’apartat de preguntes freqüents, envia’ns un correu a info@revistanamaka.com o escriu-nos per Whatsapp.