Descobreix Namaka per 1€

Fa unes setmanes una mestra va publicar un tweet que ens ha fet plantejar moltes coses. Aquest Nadal, dels seus 28 alumnes, a només tres els havien regalat un llibre. Ai, ai, ai… Les famílies, l’escola i, és clar, també nosaltres ens preocupem molt perquè els nens llegeixin. Però, què podem fer per canviar la situació que explica aquesta mestra?

Des de Namaka ens hem proposat posar de moda la lectura i enganxar els nens i les nenes a la gran aventura de llegir! Per això hem dissenyat una promoció superatractiva!

Ja ho hem dit, és una promoció superatractiva, però, ep!, volem que no t’ho pensis ni un moment i per això t’oferim 4 arguments megapoderosos per descobrir Namaka per 1€! Comencem! 

  1. Namaka és un revista trepidant i molt lúdica, plena de propostes divertides i entretingudes. Volem que els nens i les nenes que ens llegeixen s’ho passin bé, que descobreixin el plaer per la lectura. Per això els continguts de la revista són amens i estan carregats d’humor. 
  2. Namaka és una publicació per personetes intrèpides i curioses! A les pàgines de la revista infantil més divertida i salvatge hi trobaràs un munt de recursos educatius per treballar amb els nens i les nenes a l’aula o a casa. Podràs treure molt de suc a cadascuna de les seccions! 
  3. Namaka és una revista que alimenta els ulls i el caparró! No et perdis la cara que faran quan comencin a passar les pàgines de Namaka, al·lucinaran amb les il·lustracions i amb els temes que hi tractem. I t’assegurem que els sentiràs riure més d’una vegada! 
  4. Namaka és una publicació per famílies i escoles com la teva! És ideal per llegir-la al llit, recuperar-la l’endemà mentre esmorzen, tenir-la a la biblioteca escolar o a l’aula. És una revista feta a prova de nens i nenes, superesistent, i, a més, no caduca! Després de llegir la Namaka 15, poden començar la 8 sense problemes!